Ett laptopfodral är en elegant och säker lösning för att förvara din bärbara dator. Här på Fcomputer kan vi erbjuda ett brett urval av dessa just här på sidan. Vi har bärbara fodral i många olika färger och utföranden och givetvis i olika material som läder och neopren. Hos oss kan du hitta slitstarka och smarta laptopfodral från många av de bästa och mest erfarna märkena på marknaden. Vi har hylsor i både den budgetvänliga och avancerade änden av prisskalan. Om detta låter som något för dig, ta en titt på hela vårt utbud här nedan och hitta den hylsa som passar dina personliga önskemål bäst.

Resultat: 321
Resultat: 321


loader

Bärbara ärmar från många välkända kvalitetsmärken

En bärbar dator är ett av de viktigaste verktygen i vår vardag, oavsett om vi använder den i skolan, jobbet eller hemma. Därför är det också viktigt att skydda den från stötar, fukt, damm och skador som kan förstöra den eller försämra dess funktion. Ett laptopfodral är ett skyddsfodral som du kan placera din laptop i. Om du tar med dig din laptop är ett fodral en riktigt smart lösning för att transportera den. En sleeve är också ett starkt val om du vill ge datorn extra skydd när du packar undan den.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av skyddsfodral för olika typer av bärbara datorer. Sleeves finns i många versioner från många olika tillverkare, alla kända för hög kvalitet och funktionell och snygg design. Du kan hitta bärbara fodral från Belkin, D. Bramante, Lenovo, ASUS, Dell, Deltaco, HP, Kensington, Targus och många fler.

Vissa ärmar är enkla och funktionella i det klassiska plyschmaterialet som håller datorn fri från repor och tryck. Andra är gjorda av läckert, slitstarkt läder som ger dig en rustik och elegant look och komplimenterar professionella klädkoder. Oavsett vad du vill ha ett budgetvänligt laptopfodral i roliga färger eller ett fodral i en snyggare design som passar din arbetslaptop, så kan du förmodligen hitta det här.

Skydd för din bärbara dator – men från vad?

Laptopfodral är gjorda av ganska slitstarkt material och tanken är förstås först och främst att skydda din bärbara dator. Bärbara datorer är ofta gjorda av ömtåliga material som aluminium eller plast som lätt repas under transport. Både skärmen och finare delar som grafikkortet eller processorn är också sårbara för stötar eller tryck. Med ett laptopfodral kan du skydda både utsidan och insidan av datorn.

Vissa bärbara fodral finns även i vattentåligt material. Det kan ge sinnesro om ens laptop ligger fram på bordet, där vissa säkert vet att barnen slarvar lite med sina vattenglas. Eller så kan det helt enkelt vara ett smart sätt att transportera din bärbara dator. Det ger ett bra skydd mot regn.

Dessutom skyddar ett laptopfodral mot damm, och damm kan vara en bärbar dators värsta fiende. Den letar sig in på platser där du bara inte kan ta dig till. Om du är angelägen om att skydda din bärbara dator så bra som möjligt, leta efter en dammtät bärbar datorfodral.

Multifunktionalitet och smarthet

Varför inte bara en väska? En bärbar sleeve är ett litet och kompakt alternativ till en större och tyngre väska. Om du inte behöver packa något annat än din bärbara dator kan en väska bli onödigt stor. Eftersom du brukar använda din väska till mycket annat kan det också hända att damm eller smuts samlas i botten av den. Det är inget du vill utsätta din bärbara dator för. Du kan självklart även transportera din bärbara dator i ett fodral och i en väska för ett extra lager av skydd. Vi erbjuder gamerväskor och rekommenderar att du tittar igenom detta sortiment.

Du kan få laptopfodral i många olika modeller hos oss. Det finns modeller med dubbla handtag, övre bärhandtag eller självindragande handtag. Det finns modeller med justerbara axelband, som även finns vadderade. Du kan även få bärbara ärmar med sidfickor och extra utrymme för utrustning, om du behöver ta med till exempel en cd eller en liten mus.

Stor variation i utseendet på våra bärbara fodral

Därefter kan du välja din bärbara sleeve baserat på färg eller produktmaterial. Vi bär ärmar i klassiska svarta eller vita färger och vi bär smarta blå, röda och gröna bärbara ärmar. Det finns något för varje preferens. Förutom variationen av färger erbjuder vi ärmar i många olika material. Du kan få hylsor i miljövänligt RPET-material, som består av bland annat återvunna plastflaskor. Du kan få extra slitstark polyester eller nylon, och du kan få stylat läder. Du kan även få laptopfodral i mjukare material som memoryskum som formar sig efter innehållet. Det finns ärmar i bomull, den elastiska neoprenen och många fler alternativ. Du kan välja bärbara ärmar med dragkedja, magnetisk stängningsmekanism eller kardborre.

Självklart har vi även bärbara ärmar med en stor variation av märken. Targus är till exempel en av de ledande tillverkarna inom väskor och sleeves för datorutrustning. De förnyar sig inom antimikrobiell teknik och tillverkningsmetoder som återvinner plastflaskor. På så sätt har de ett väldigt modernt förhållningssätt till sina produkter. Alternativt finns Thule, vars Gauntlet-serie har citerats av New York Times som en av de bästa på marknaden. Thule utmärker sig på att göra både mycket slitstarka och snygga fodral för bärbara datorer. Till exempel testar de olika produkter med extrema temperaturer, UV-strålning, fukt och även några starka kemikalier. De gör detta för att säkerställa att produkterna är exakt så hållbara som du kan behöva.

Hitta en bärbar datorfodral som uppfyller dina exakta behov

Du köper ett laptopfodral av samma anledning som du köper kylsystem eller antivirus till din dator: du vill ta väl hand om den och förlänga dess livslängd. Du kan tänka dig en bärbar datorfodral som en jacka för den bärbara datorn. Det fyller ungefär samma funktion: det är ett skyddande lager som har en sekundär estetisk dimension. Det säkrar utrustningen samtidigt som den ser smart ut!

Kom ihåg att vara medveten om att ditt laptopfodral och din bärbara dator måste matcha i storlek. Det är ofta definierat i titeln på våra bärbara fodral hur många tum de är lämpliga för. Om det inte står tydligt kan du titta i produkternas utökade specifikationer. Här kan du se vilka storlekar de stödjer. Ibland kan man se exakt vilka modeller de olika ärmarna är designade för. Det är ganska viktigt att välja rätt storlek så att den bärbara datorn inte rör sig för mycket.

Om du vill ta en närmare titt på bärbara fodral från ett specifikt märke kan du använda vår sökfunktion. Här har du även möjlighet att välja din favoritfärg, produktmaterial, kompatibilitetsmått och så vidare. Oavsett vilken typ av sleeve du letar efter bör du definitivt ta en titt på vårt breda utbud, här på Fcomputer. Kontakta oss gärna om du har några frågor om vårt sortiment. Vi är redo att ge råd och hjälpa dig.