Resultat: 7
Resultat: 7


loader

FAQ - vanliga frågor om Galaxy Buds Pro

Kan Galaxy Buds Pro ansluta till icke-Samsung-enheter?

Ja, Galaxy Buds Pro kan ansluta till vilken enhet som helst med Bluetooth funktionalitet.

Är Galaxy Buds Pro vattentät?

Ja, Galaxy Buds Pro har en IPX7 vattenbeständighet, vilket betyder att de tål vatten och svett.

Hur laddar jag Galaxy Buds Pro?

Galaxy Buds Pro kan laddas trådlöst med hjälp av en trådlös laddare eller med den medföljande USB-C-laddaren.

Vad är Galaxy Buds Pro?

Galaxy Buds Pro är Samsungs senaste trådlösa hörlurar. De lanserades i januari 2021 och har redan fått mycket uppmärksamhet från konsumenter och recensenter. Galaxy Buds Pro kommer i tre färger: Phantom Black, Phantom Silver och Phantom Violet, och har en snygg design med en böjd form som sitter bra i örat.

Galaxy Buds Pro är utrustad med ett antal innovativa funktioner, inklusive aktiv brusreducering, intelligent lyssningsupplevelse, 360 Audio och en stark batteritid. Dessa funktioner är designade för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse.

Vilka är de tekniska specifikationerna för Galaxy Buds Pro?

Här är de tekniska specifikationerna för Galaxy Buds Pro:

 • 2-vägshögtalare (11 mm bashögtalare + 6,5 mm diskanthögtalare)
 • 360 ljud
 • Active Noise Cancellation (ANC)
 • Intelligent lyssningsupplevelse
 • IPX7 vattentät
 • Upp till 5 timmars uppspelningstid (ANC och Bixby Voice Wake-up aktiverade)
 • Upp till 18 timmars uppspelningstid (ANC och Bixby Voice Wake-up avstängda)
 • Trådlös laddning och snabbladdning

Vilka funktioner har Galaxy Buds Pro?

Här är några av nyckelfunktionerna i Galaxy Buds Pro:

 1. Active Noise Cancellation (ANC)

Galaxy Buds Pro har en utmärkt brusreduceringsfunktion som hjälper till att eliminera oönskat bakgrundsljud och förbättra den önskade ljudupplevelsen. Detta är en av de mest avancerade ANC-funktionerna i trådlösa hörlurar och kan anpassas efter användarens preferenser.

 1. Intelligent lyssningsupplevelse

Galaxy Buds Pro kan automatiskt justera ljudnivån efter omgivningen, så att du alltid får den bästa ljudupplevelsen, oavsett var du befinner dig.

 1. 360 ljud

Galaxy Buds Pro ger dig en 360-graders ljudupplevelse som ger en mer realistisk och uppslukande ljudupplevelse. Det betyder att du kan höra ljudet från alla håll som om du befann dig i mitten av ljudkällan.

 1. IPX7 vattentät

Galaxy Buds Pro är IPX7 vattentät, vilket innebär att de är skyddade mot vatten, svett och damm. Detta gör dem idealiska för utomhusaktiviteter och träning.

 1. Batteri-liv

Galaxy Buds Pro har en batteritid på upp till 5 timmar med aktiv brusreducering och Bixby Voice Wake-up påslagen, och upp till 18 timmar med ANC och Bixby Voice Wake-up avstängda. De har även trådlös laddning och snabbladdning.

Hur fungerar Galaxy Buds Pro?

Galaxy Buds Pro fungerar genom att ansluta trådlöst till din enhet via Bluetooth. De har en touch-aktiverad kontrollfunktion, så att du kan styra musiken och svara på samtal med hjälp av fingerrörelser på hörlurarna. De kan också ansluta till Bixby Voice Wake-up så att du kan styra dem med din röst.

Galaxy Buds Pro har också en app som låter dig anpassa och finjustera inställningarna efter dina önskemål. Du kan ändra ANC-nivåer, justera volymen och mer.

Galaxy Buds Pro är ett utmärkt val för alla som vill ha en bra ljudupplevelse i vardagen. De är utrustade med några av de mest avancerade funktionerna inom trådlösa hörlurar och levererar en fantastisk ljudupplevelse. Deras snygga design och IPX7 vattentäthet gör dem idealiska för utomhusaktiviteter och träning.

Vi kan varmt rekommendera Galaxy Buds Pro till alla musikälskare och de som vill ha en bra ljudupplevelse i vardagen.