Här på Fcomputer har vi ett brett urval av vackra headset, öronproppar och tillbehör. Det är det goda ljudet som är centralt i vårt utbud av ljudutrustning för datorer, TV, system och mobila musikspelare. Därför har vi givetvis även samlat headset från ett stort antal av marknadens största varumärken, för att säkerställa att våra kunder kan få den ljudkvalitet de har rätt till. Självklart har vi även headset i många olika färger, design och prisklasser, så att alla kan vara med oavsett smak och budget. Ta därför en titt på vårt utbud på denna sida och hitta den modell som passar dig.

Resultat: 2625
Resultat: 2625


loader

Headset från ledande tillverkare

En idealisk spel-, TV- och filmupplevelse beror inte bara på en tillfredsställande bildkvalitet, utan också på en bra ljudkvalitet. Det är därför vi här på Fcomputer har samlat ett antal högkvalitativa headset från de bästa och mest erfarna tillverkarna i världen. Du kan till exempel hitta headset från Acer, Apple, ASUS, Attitude One, Corsair, Dell, Fujitsu, Gigabyte, HP, Kingston, Logitech, Mad Catz, Microsoft, Panasonic, Philips, Sony och SteelSeries. Flera av dessa tillverkare står också bakom fantastiska headset för spel.

Hörlurar för olika ändamål

Om du vill ha ett gamingheadset som är både vackert i designen och bekvämt att bära, så ska du ta en titt på vårt utbud här. Med ett av våra spelheadset blir det ännu enklare att fördjupa sig i spelen, samtidigt som din röst kommer fram tydligt och tydligt till dina lagkamrater. Vad du än vill ha ett headset för spel, konferenssamtal, telefoni, röstinspelning eller något annat så har vi en mängd modeller i olika prisklasser. Faktum är att du kan hitta hörlurar både i den mycket enkla och den mycket avancerade änden av skalan. Oavsett vilken tillverkare du föredrar, typ av hörsnäcka, anslutningsteknik, ljudutgångsläge och mer kan du förmodligen hitta det du behöver här.

Stort utbud av trådlösa hörlurar

Om du letar efter ett trådlöst headset har du kommit till rätt sida. Är du också irriterad på sladdar som kommer i vägen eller kryper ihop sig i botten av din väska? Då bör du satsa på trådlösa hörlurar. Här på Fcomputer har vi ett stort utbud av trådlösa hörlurar från många olika tillverkare. Se vårt utbud av trådlösa headset.

Vad kan ett spelheadset göra?

I vårt breda sortiment hittar du dedikerade headset för spel från tillverkare som Corsair, SteelSeries och Logitech. Rätt ljud är nödvändigt för att helt fördjupa sig i datorspelen och ett bra spelheadset är ett av de enklaste sätten att uppnå detta. Förutom sublim ljudkvalitet kännetecknas även denna typ av headset av en mycket hög nivå av komfort. På så sätt slipper du få huvudvärk och öronvärk om du gillar att sitta flera timmar i sträck framför datorn.

Du har både möjlighet att välja trådlösa headset eller heaset med kabel. För vissa är rörelsefriheten som kommer med ett trådlöst headset avgörande. Med detta behöver du inte oroa dig för att fastna i din kabel om du skulle stå upp eller vända dig. Vissa kommer dock fortfarande att föredra trådbundna headset. Dessa har fördelen att de inte går på batterier och behöver därför inte laddas. En kabel ger också möjlighet att leverera en bättre ljudkvalitet, dock är ljudkvaliteten på många trådlösa hörlurar idag så bra att få kommer att märka skillnad.

Headset för dig som jobbar med samtal

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av headset designade för dig som arbetar med kundtjänstsamtal eller liknande. Dessa kännetecknas av att de bara har en öronkåpa, så du får bara ljud genom ett öra. Det innebär att du har det andra örat fritt att prata med de som är i rummet med dig. Dessa typer av headset har ofta mycket högkvalitativa mikrofoner och är utrustade med en funktion så att du kan slå på och av mikrofonen genom att helt enkelt luta den nedåt eller uppåt.

Mikrofonen på ditt headset

Många headset kommer idag med en monterad mikrofon på sidan. Detta gör det väldigt bekvämt att kommunicera med andra, bara med ditt headset. Med en monterad mikrofon slipper du också att behöva köpa en extern mikrofon, vilket kan vara både dyrt och svårt att ta med sig.

Mikrofonen på headset är vanligtvis monterad på änden av en sticka (detta kallas en bommikrofon) och kan lutas upp och ner. Dessutom kan de flesta mikrofoner justeras åt de andra hållen, så att de kan placeras där de tar upp ljudet bäst och hänger minst i din väg.

Det finns flera olika typer av mikrofoner. De allra flesta av de som används för headset är av enriktad kardioidtyp. Dessa tar bara upp ljudet åt ena sidan, precis nära mikrofonen, vilket är idealiskt för kommunikation. Det går även att hitta mikrofoner av rundstrålande typ, som fångar upp ljudet runt hela mikrofonen. Även om det ibland kan verka obekvämt att spela in hela vägen runt, kan det ge en mer trovärdig återgivning av din röst. Om du inte sitter i ett bullrigt rum till vardags, och du har ganska bra akustik i din omgivning, kan en rundstrålande mikrofon vara något för det.

Komfort är allt

Komfort är en av de viktigaste funktionerna i dina hörlurar. Du kan ha tillräckligt bra ljudkvalitet, men om headsetet inte passar ordentligt kommer du inte att använda det särskilt mycket. De två saker du bör tänka på här är formen på öronkåporna samt typen av material på öronkuddarna.

Formerna finns i två typer. På örat och runt örat. På örat vilar på dina öron. Dessa har fördelen att de är mindre och mer bärbara. Däremot lindar headset runt öronen runt öronen och vilar istället på hårbotten. För många ger dessa den absolut bästa komforten då du slipper att de trycker på öronen. Vilken typ som passar dig bäst är upp till dig att bestämma. Här kan det vara en bra idé att prova båda typerna och lägga märke till vilken som känns bäst.

Materialen i öronkuddarna är i nästan alla fall konstläder. Detta säkerställer en mjuk och behaglig känsla på eller runt örat och säkerställer att headsetet inte känns för varmt att bära. Dessutom är konstläder slitstarkt, så ditt headsets öronkuddar kommer inte att slitas av alla de många gånger du tar på och av det.

Självklart anstränger vi oss för att hålla oss uppdaterade med de bästa produkterna på marknaden och lägger regelbundet till nya modeller i vårt sortiment. Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående vårt utbud.