Vill du få ut det mesta av ljudet när du lyssnar på musik, tittar på film och spelar datorspel? Vill du samtidigt hålla det nära livet, istället för att resten av världen ska vara med? Då föreslår vi på Fcomputer att du tar en titt på våra vackra Logitech-headset. På den här sidan har vi samlat ett enormt utbud av högkvalitativa Logitech-headset, och de lyckas verkligen lyfta ljudet till nya höjder i alla sammanhang. Oavsett om du behöver en bra och billig modell, eller om du behöver en avancerad produkt med olika smarta funktioner, kan du utan tvekan hitta det du söker på denna sida. Det spelar ingen roll om du behöver ett Logitech-headset för vardagsbruk och resor, eller om du är den vildaste gamern som behöver den bästa utrustningen – om det är någon som har gjort hörlurar för det hela så är det Logitech. Det spelar heller ingen roll om du gillar trådbunden eller trådlös teknik; på den här sidan kan du hitta Logitech-headset som har precis det du letar efter. Slutligen, ta en titt runt och låt dig inspireras av vårt stora utbud.

Resultat: 104
Resultat: 104


loader

Logitech headset levererar suveränt ljud och snygg design

Det har aldrig varit lättare att få tillgång till bra musik, filmer och bokupplevelser, där ljudet är imponerande och suveränt. Genom Spotify, Netflix, Mofibo och andra streamingtjänster kan du nu lyssna på din favoritmusik och se utmärkta filmer och serier praktiskt taget var som helst – i soffan, på bussen eller till och med när du går på promenad. Men det kräver ett par anständiga hörlurar, och det är här Logitech-headset kommer in i bilden. Både för att handhållna enheter som telefoner , surfplattor och bärbara datorer sällan har särskilt bra högtalare, men också för att vi såklart inte vill störa andra, varken hemma, på jobbet eller offentligt.

Med de snygga headseten från Logitech får du skarpt och kristallklart ljud till ett bra pris. Samtidigt slipper du titta för långt från världen – även med stora hörlurar – då Logitech-headset finns i många vackra och varierande utföranden, beroende på om de lämpar sig bäst för spel, avkoppling eller professionellt arbete. I vårt stora utbud av Logitech-headset kan du hitta allt från spelheadset med inbyggd mikrofon till trådlösa headset för professionellt arbete och smarta öronsnäckor som är särskilt användbara på språng och i offentliga utrymmen. Logitech headset ger dig bland annat följande fördelar:

  • Brusreducerande egenskaper – i både headset och mikrofon
  • Enkel anslutning – USB, Bluetooth eller 3,5 mm-uttag beroende på modell
  • Möjlighet att justera volymen direkt på ditt headset

Bra ljud var du än är

Schweiziska företag är traditionellt kända för sin höga kvalitet, och det gäller även Logitech med säte i Apples nära gränsen till Frankrike. Lyckligtvis är hårdvaru- och tillbehörstillverkaren inte ökänd för de höga priserna som ofta är baksidan av myntet när det kommer till schweiziska klockor och annan lyxutrustning. Tvärtom levererar Logitechs headset utmärkt design, lång batteritid och inte minst bra ljud till ett konkurrenskraftigt pris som har vunnit dem stora marknadsandelar.

Med ett headset från Logitech runt öronen kommer ljudet tydligt fram tack vare en låg harmonisk distorsion och solid frekvensrespons. Den kraftfulla basen gör det möjligt att uppleva alla explosiva effekter i datorspel och actionfilmer, precis som den lyfter takten till nya höjder när du hör din favoritmusik. De små och praktiska hörsnäckorna från Logitech levererar också bra ljud med tanke på storleken, men kan förstås inte riktigt matcha ett traditionellt Logitech-headset. Å andra sidan passar de utmärkt för resor, semester, pendlingsresor och liknande.

Praktiska Logitech-headset för spelaren

När det kommer till de senaste datorspelen är det ofta gameplay och grafiska prestationer som diskuteras på spelsajter och olika diskussionsforum. Det betyder dock inte att ljudet är oviktigt. De flesta spelstudior anställer numera professionella kompositörer och välkända röstskådespelare, och mycket ansträngning läggs på att finslipa varje enskild ljudeffekt till perfektion. För att få ut så mycket som möjligt av ljudridån i moderna spel lönar det sig därför att investera i ett Logitech gamer-headset.

Förutom det bra ljudet får du massor av praktiska funktioner med ett Logitech-headset för spel. Det handlar bland annat om:

  • Tio meter maximalt driftavstånd och trådlös anslutning
  • Upp till 18 timmars ljud på en laddning
  • Kompatibilitet med PC och spelkonsol
  • Inbyggd brusreducerande mikrofon i många modeller

Tack vare en snygg design med möjlighet till många spännande färgvarianter utöver svart (vit, blå, rosa etc.) och inbyggd RGB-belysning är det inte att ta miste på vilka Logitech-headset som är gjorda för spel. Men det är inte bara på utsidan som produkterna sticker ut. Logitech-headset för spel av typen LIGHTSPEED använder en unik trådlös anslutning via USB 2.0-port, vilket ger blixtsnabb ljudrespons och längre batteritid (det går dock även att ansluta via Bluetooth.) De trådlösa headseten från Logitech lämpar sig utmärkt. för spelkonsoler som PlayStation och Xbox , där man vanligtvis sitter långt från skärmen, medan modeller som är anslutna via ett 3,5 mm-uttag är mer riktade till gamerdatorer och till och med ofta kan fås till ett mycket bra pris.

Bra komfort och arbetsvänliga funktioner

Om du arbetar på ett öppet kontor eller studerar i en föreläsningssal kan ett headset ibland vara guld värt för produktiviteten. Du kan inte bara motivera dig själv med din favoritmusik, du har också möjlighet att stänga ute störande bakgrundsljud. De solida öronkåporna i Logitech-headseten hjälper till att minska bakgrundsljud och hålla oönskade distraktioner borta, precis som det ökar kvaliteten på det ljud du faktiskt vill höra.

Ett annat praktiskt inslag för arbete, och inte minst samarbete, är de brusreducerande mikrofonerna som finns inbyggda i många Logitech-headset. Mikrofonen filtrerar bort bakgrundsljud, så att du kommer tydligt fram vid samtal, videokonferenser och liknande. Den justerbara mikrofonarmen gör det också enkelt att få det optimala ljudet samtidigt som du kan förvara mikrofonen ur vägen när du inte använder den.

Slutligen är Logitech-headset designade för långa arbetsdagar och intensiva spelsessioner. De bekväma pannbanden håller hörlurarna på plats utan att vara obekväma, även när de rör sig, och öronkuddarna är vadderade med tjockt skum för minimal belastning.

Hitta rätt headset från Logitech

På Fcomputer har vi ett brett utbud av smarta Logitech-headset för många olika behov och prisklasser och vi ser till att kontinuerligt utöka sortimentet när tillverkaren lanserar nya produkter. Inga två Logitech-headset är exakt likadana, så det kan vara en bra idé att tänka på dina specifika behov i förväg och sedan kontrollera specifikationerna för den produkt du har i åtanke. Till exempel är Logitech-headset i G435-serien särskilt användbara för unga spelare, eftersom den justerbara remmen passar även små huvudstorlekar, medan Logitech-hörlurar är utmärkta att använda utanför hemmets fyra väggar.

Oavsett vilken typ av Logitech-headset du behöver kan du med största sannolikhet hitta det här på sajten. För att underlätta köpupplevelsen är priset du ser också slutpriset. Vi har även fri frakt på alla våra Logitech-headset, tre veckors returrätt för oanvända produkter och två års garanti. Skulle du ha ytterligare frågor om headset eller andra delar av vårt stora sortiment är du välkommen att kontakta vår kundsupport.