På denna sida hittar du vårt utbud av olika kablar för PC-utrustning. Om kabeln till din skrivare till exempel har tappats bort eller gått sönder, eller om du behöver en extra lång HDMI-kabel så att du kan koppla datorn till din TV, kan du hitta det du letar efter här på sidan. Fcomputer har även kablar för alla typer av PC-kabelingångar och -utgångar samt t.ex. VGA-omvandlare, olika modemkablar, parallellkablar, multimediakablar och många andra typer av kablar för PC-utrustning. Kort och gott hittar du allt inom datorkablar till mycket konkurrenskraftiga priser just här, så se vårt utbud nedan och hitta det du behöver idag.

Resultat: 611
Resultat: 611


loader

Kablar för PC-utrustning FAQ

Vad är skillnaden mellan HDMI- och VGA-kablar?

HDMI- och VGA-kablar är två typer av kabelanslutningar som används för att överföra video från en enhet till en annan. HDMI-kablar överför både ljud och video, medan VGA-kablar bara överför video. I de flesta fall är HDMI-kablar att föredra för att det ger en högre bildkvalitet.

Kan jag ansluta en annan skärm till min laptop med en kabel?

Ja, du kan ansluta en extern skärm till din laptop med hjälp av en kabel. Beroende på vilken typ av port du har på din dator, kan du använda antingen en HDMI- eller VGA-kabel.

Vilken längd ska jag välja för min kabel?

Det beror på hur långt avståndet är mellan de enheter du vill ansluta. Om avståndet är kort kan du välja en kortare kabel för att undvika onödigt trassel. Om avståndet är längre kan du välja en längre kabel, men tänk på att längre kabeln kan försämra signalens kvalitet.

Kan jag använda en kabel som både överför ljud och video?

Ja, en HDMI-kabel kan överföra både ljud och bild samtidigt. Detta är vanligtvis det bästa alternativet om du vill titta på film eller streama musik via din dator.

Vilken typ av kabel behöver jag för att ansluta min dator till min TV?

Du kan använda antingen en HDMI-kabel eller en VGA-kabel för att ansluta din dator till din TV. Om du vill att ljudet också ska överföras till TV:n, rekommenderas det att använda en HDMI-kabel.

Kablar för PC-utrustning: Förbättra din arbetsmiljö

Att ha bra kabelkopplingar och tillbehör för din PC och annan teknisk utrustning kan göra stor skillnad för din arbetsmiljö. Kablar som inte fungerar som de ska kan leda till att allt från din internetuppkoppling till din bildskärm får störningar. Med högkvalitativa kablar och adaptorer kan du säkerställa en problemfri användning av din tekniska utrustning.

Vårt sortiment av kablar inkluderar alla de mest efterfrågade kabeltyperna, inklusive HDMI, VGA, DVI och USB-kablar. Vi har också en rad olika längder och färger för varje kabeltyp, så du kan hitta precis vad du letar efter. Oavsett om du använder din dator för arbete, underhållning eller båda, har vi allt du behöver för att förbättra din användarupplevelse och optimera din arbetsstation.

Effektiva kablar för en mer produktiv arbetsmiljö

Kablar är en viktig del av din PC-utrustning, och det är viktigt att investera i högkvalitativa kablar som kan stå upp mot daglig användning. Med vårt sortiment av kablar och adaptrar kan du säkerställa en stabil anslutning till din tekniska utrustning. Detta gör att du kan arbeta mer effektivt och fokuserat, oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontoret.

Våra kablar och adaptrar är tillverkade av högkvalitativt material och har en robust design, vilket garanterar en hållbar och långvarig användning. Vårt sortiment har allt från grundläggande kablar till mer specialiserade kablar för gaming och videoredigering. Vi erbjuder också en rad olika varumärken, så du kan välja det märket som du litar mest på.

Skapa en välorganiserad arbetsstation med våra kablar

En välorganiserad arbetsstation gör arbetet mer effektivt och produktivt. För att hjälpa dig att hålla ordning på dina kablar och förhindra trassel och förvirring, erbjuder vi också kabelförvaring och -hantering. Med våra produkter kan du enkelt organisera dina kablar och hålla dem på plats. Detta gör inte bara din arbetsstation mer organiserad, det förhindrar också slitage på dina kablar och förlänger deras livslängd.

Kort sagt, vårt sortiment av kablar och tillbehör har allt du behöver för att förbättra din arbetsmiljö och din användarupplevelse. Med högkvalitativa kablar och adaptrar kan du skapa en stabil och stilren anslutning till din tekniska utrustning, samtidigt som du undviker trassel och oorganiserade kablar. Utforska vårt utbud idag för att hitta de rätta lösningarna för dina behov!