Om du letar efter en duk som kan leva upp till din projektor, då har du kommit rätt. På denna sida hittar du vårt stora utbud av vackra dukar som kan göra dina TV- och filmupplevelser ännu mer levande. Vi kan erbjuda dukar från alla de bästa tillverkarna och du kommer därför inte att bli besviken på vårt utbud. Vårt sortiment består av många olika storlekar, och vi har även flera olika motoriserade typer. Dessutom kan du även hitta produkter i flera olika prisklasser, så se urvalet av dukar nedan och få precis den duk du behöver.

Resultat: 412
Resultat: 412


loader

Stort utbud av dukar för projektorer

Om du vill ha bästa möjliga visuella upplevelse när du tittar på film eller spelar spel kan en hemmabio vara en riktigt bra idé. Därför har vi samlat ett brett urval av projektorer och utrustning som kan göra dina filmer och serier ännu bättre att se. Med vårt urval av dukar kan vi erbjuda något för alla smaker och vi har självklart samlat de bästa tillverkarna i branschen. Du kan till exempel få skärmar från Elite Screens, Projecta, Samsung, Acer och många fler, här hos oss. Alla dessa märken delar sin otroliga känsla för kvalitetsmaterial och innovativa designlösningar och kan därför säkert också uppfylla dina önskemål. Även för en blygsam summa kan du få en canvas i slitstarkt material och vi har många modeller i den mer prisvärda delen. Om du har en mer förfinad projektionsduk i åtanke kan vi även erbjuda många dukar av högre kvalitet. Självklart kan vi även erbjuda ett brett utbud av olika utrustningar för dukar – från styrenheter, monteringsfästen och trebensstativ, till dukar med golvhållare, spännarmar och transportväskor.

Oavsett om det är en avtryckare, en dragstång, eller en slitstark canvas du behöver ska du ta en titt på vårt stora utbud på denna sida. Vi har dukar i många olika storlekar och självklart uppdaterar vi kontinuerligt utbudet med de senaste modellerna. Använd gärna vår sökfunktion till höger på sidan om du har några frågor angående produktval. Du är också varmt välkommen att komma förbi någon av våra butiker, där vi gör vårt bästa för att hjälpa dig hitta precis den produkt du behöver.