På denna sida hittar du vårt mycket stora utbud av RAM/minne för PC. På Fcomputer är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud av PC RAM/minne till skarpa priser. Du får ett brett utbud av kvalitetsprodukter från tillverkare som Kingston, Corsair, Transcend och HPE, alla kända för sitt pålitliga produktsortiment. Oavsett om du behöver överklocka din hårdvara eller bara vill framtidssäkra din dator, så får du hos oss en hel del modeller som kommer att gynna dig i många år framöver. Se hela utbudet nedan och få kvalitet för hela pengarna.

Resultat: 3684
Resultat: 3684


loader

Gaming RAM-minnen för ultimat prestanda på din dator.

Gaming RAM är en av de mest avgörande faktorerna för att uppnå ultimat prestanda på din dator. Dessa högpresterande RAM-moduler är speciellt framtagna för att möta kraven som ställs av moderna spel med hög grafik och intensivt multitasking. Med högre klockfrekvens och lägre latens, ger gaming RAM dig extra snabbhet och finlir som gör skillnaden när du spelar.

Varför behöver jag mer RAM-minne?

Att uppgradera RAM-minnet på din dator hjälper till att öka prestandan, särskilt när du kör program som kräver mycket minne.

Vilken typ av RAM ska jag välja?

Det beror på moderkortet som du använder. Kolla vilken RAM-typ som ditt moderkort stödjer.

Hur mycket RAM-minne behöver jag?

Det beror på vad du använder datorn till. Vanligtvis behöver du minst 8 GB RAM för att köra moderna program utan problem.

Vilken hastighet ska jag välja på RAM-minnet?

Målet är att få så hög hastighet som möjligt. Hög hastighet betyder högre prestanda.

Vad innebär CAS Latency?

CAS latency är antalet klockcykler det tar mellan önskan om data och när den är redo att användas. Ju lägre CAS-latens desto bättre.

Kan jag blanda RAM-moduler från olika tillverkare?

Det är inte rekommenderat att blanda RAM-moduler från olika tillverkare eftersom olika moduler kan ha olika CAS-latenser och hastigheter.

Kan jag uppgradera RAM-minnet själv?

Ja, de flesta moderna datorer tillåter enkla RAM-uppgraderingar. Se till att du vet vilken typ av RAM din dator använder innan du köper en uppgradering.

Fördelar:

  • Högre prestanda för datorn
  • Ökad multitasking-förmåga
  • Bättre grafikupplevelse
  • Kraftfullare dator

Nackdelar:

  • Kostar mer än Standard RAM
  • Kan vara svårt att veta vilken typ av RAM som krävs
  • Kräver installation