Om du är en utvecklare och letar efter program och verktyg som kan hjälpa dig med utveckling så hittar du dem här nedan. Vi har olika mjukvaror och licenser där inom programmeringsspråk, utvecklingsverktyg och webbutveckling. Om du är intresserad av utvecklingsspråk har vi bland annat licenser för XML Editor från Altova. Du kan också hitta fler licenser för programvaruutveckling, som Azure DevOps Server, som kan integreras med dina befintliga redigerare så att du eller ditt team kan arbeta effektivt kring större projekt. Du kan se hela vårt stora utbud här på sidan, där vi alltid håller oss uppdaterade om de senaste mjukvaruprogrammen för utveckling.

Resultat: 34
Resultat: 34


loader

Webbapplikationer och programvara ser olika ut idag jämfört med för tio år sedan, så utvecklare behöver verktyg som kan hantera det senaste

Vårt sortiment av utvecklingsverktyg innehåller allt från utvecklingsmiljöer och ramverk till databashanterare och versionshanterare. Du hittar verktygen här för att hjälpa dig att nå din fulla potential som utvecklare.

Vad är ett utvecklingsverktyg?

Ett utvecklingsverktyg är en programvara som används för att skriva, testa och felsöka annan programvara.

Vilka typer av verktyg finns i denna kategori?

Vi har verktyg som är specifika för olika programmeringsspråk, utvecklingsmiljöer såsom IDEer, versionshanteringssystem och mycket mer.

Vilka typer av projekt är dessa verktyg lämpliga för?

Verktygen i denna kategori passar för projekten som innefattar utveckling av webbapplikationer, programvara, mobilappar och mycket mer.

Vilket är det mest populära utvecklingsverktyget?

Det finns ingen enda "mest populärt" verktyg, eftersom vilket verktyg som passar bäst varierar beroende på projekt och personliga preferenser.

Går det att använda flera verktyg samtidigt?

Ja, utvecklare kan använda flera verktyg samtidigt utifrån projektets behov.

Vad är skillnaden mellan en utvecklingsmiljö och en IDE?

En utvecklingsmiljö inkluderar redaktörer och kompilerare som används för att skapa programvara, medan en IDE erbjuder ytterligare funktioner för att hjälpa utvecklare som debugger, kodfärgning och automatisk slutförande.

Vilken typ av support erbjuder ni för utvecklingsverktyg?

Vi erbjuder teknisk support för alla verktyg i kategorin Utvecklings Verktyg.

Fördelar:

  • Förbättrar effektiviteten hos programmeringsprojekt
  • Hjälper till att hantera programutvecklingsprocessen
  • Ger tillgång till de senaste teknologierna och funktionerna

Nackdelar:

  • Kräver konstant lärande för att hålla sig uppdaterad
  • Kan vara dyra att köpa
  • Kan ha höga krav på hårdvaran på datorn eller servern