På denna sida kan du se vårt varierade sortiment av papper för tryck. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av skrivarpapper inklusive vanligt papper (A4 etc.), fotopapper, pappersrullar, storformatspapper samt etiketter. Vårt sortiment består av kvalitetsprodukter från många av marknadens bästa och mest populära tillverkare, inklusive HP, Canon, Brother, Epson och många fler. Om du är i behov av papper för utskrift kan du hitta rätt på denna sida. Titta närmare på urvalet nedan och få precis det skrivarpapper som passar dina behov och önskemål redan idag.

Resultat: 2118
Resultat: 2118


loader

Papperskategorin för utskrift är en must-ha för alla hemmakontor, företag och utbildningsinstitutioner. Vare sig du behöver skriva ut dokument, rapporter, broschyrer eller marknadsföringsmaterial, har vi det papper du behöver för att få jobbet gjort professionellt.

Vårt sortiment av högkvalitativa utskriftspapper har en yta som garanterar en skarp text och levande färger, vilket resulterar i högkvalitativa utskrifter varje gång. Välj bland vårt utbud av olika vikt och storlekar för att hitta det perfekta pappret för dina behov.

Vilken typ av papper är lämpligast för utskrifter?

Det beror på dina specifika behov. För de flesta allmänna utskrifter är vanligt papper på ca 80-90 g/m2 lämpligt, men om du vill ha högre kvalitet rekommenderar vi ett högre viktigt papper med en yta som är anpassad efter din skrivare.

Vilken storlek på papper finns tillgänglig för utskrift?

Vi erbjuder allmänna storlekar som A4, A3 och A5, men vi kan erbjuda skräddarsydda storlekar om det behövs på begäran.

Hur vet jag vilken typ av papper min skrivare behöver?

Kolla i din skrivarmanual eller påverka tillverkarens webbplats för att hitta den rekommenderade typen av papper.

Vilken är den bästa pappersvikten för färgutskrifter?

120-160 g/m2-papper är lämpligt för de flesta färgutskrifter. Om du vill ha högre kvalitet på dina utskrifter, satsa på ett högre viktigt papper.

Kan jag använda samma papper för både laser- och bläckstråleskrivare?

Ja, du kan använda samma papper som passar för både laser- och bläckstråleskrivare. Tänk på att det ibland finns papper som är mer lämpliga för en viss typ av skrivare.

Är Simplex- eller Duplexutskrifter mer kostnadseffektiva?

Duplexutskrifter, även kända som dubbelsidiga utskrifter, är mer kostnadseffektiva då du använder hälften av mängden papper.

Hur stor påverkan har papperskvalitén på mina utskrifter?

Papperskvalitén är en viktig faktor för att uppnå högkvalitativa utskrifter med bra färgåtergivning och textskärpa.

Fördelar:

  • Hökvalitativa utskrifter med skarp text och livliga färger
  • Stort utbud av pappersvikt och storlekar
  • Anpassningsbar storlek på begäran
  • Fungerar för både laser- och bläckstråleskrivare
  • Duplexutskrifter är kostnadseffektiva