Hos Fcomputer kan du hitta ett stort utbud av 3D-skrivare från några av marknadens ledande tillverkare på marknaden. Med en 3D-skrivare kan du skriva ut tredimensionella former och föremål i plast till minimal kostnad. De fallande priserna gör också att de nu inte bara är reserverade för institutioner och företag – privatpersoner kan nu också dra nytta av den smarta tekniken. Oavsett om det är en 3D-skrivare till företaget eller hemmet du söker så har vi förmodligen en modell som passar dina behov. Ta en titt på vårt stora utbud av kvalitetsmodeller nedan och hitta rätt variant.

Resultat: 19
Resultat: 19


loader

3D-skrivare i alla prisklasser

På Fcomputer har vi sett en snabb utveckling inom 3D-skrivare och användningsmöjligheterna ökar ofta. Det har därför varit viktigt att hålla oss regelbundet uppdaterade angående de senaste modellerna så att du alltid kan dra full nytta av den smarta tekniken. Vi säljer många av de senaste 3D-skrivarna och oavsett din budget har vi garanterat en åt dig. Du kan hitta modeller i både den mycket billiga och den mycket avancerade delen, från ett antal av de bästa märkena i branschen. Välj bland bland annat 3D-skrivare från 3D Systems, XYZprinting, Inno3D, CraftUnique, etc.

3D-skrivare tillbehör i högsta kvalitet

Behöver du något extra till din 3D-skrivare, såsom förbrukningsmaterial eller en speciell komponent, så har vi naturligtvis även ett gediget urval av dessa. Bland annat kan du få omfattande underhållssatser från HP, inklusive fusing lamp kit, samt UV-härdningskammare i bästa kvalitet. Letar du efter en plattform så säljer vi flera prisvärda modeller. Vi lägger ofta till nya 3D-skrivartillbehör, så håll utkik på sidan om du vill hålla dig uppdaterad. Om du redan har en preferens i förhållande till till exempel tillverkare, kompatibilitet eller anslutningsteknik kan du använda vår sökfilterfunktion till höger för att göra översikten mer specifik.