Letar du efter en pålitlig laserskrivare? Är det nödvändigt för dig att det kan skrivas ut i färg? Då är det bara att titta runt längre ner på den här sidan. Vi har ett brett urval av Brother färglaserskrivare. Oavsett om du behöver skriva ut text, dokument, illustrationer eller allt däremellan kan du vara säker på att en färglaserskrivare från Brother kan fixa det åt dig. Vi har modeller som lämpar sig för både affärs- och hembruk, och några av dem är särskilt avancerade och har många tilläggsfunktioner. Laserskrivarna från Brother skriver ut riktigt snabbt, samtidigt som de ger dig ett stabilt och bra resultat. Det är också en investering som är mycket billigare i längden än en bläckstråleskrivare. Så kolla in de skrivarerbjudanden vi har - när du hittar en billig skrivare är det bara att satsa!

Resultat: 158
Resultat: 158


loader

Brother – ett företag vid din sida

Det välrenommerade företaget Brother har funnits i drygt 100 år. De började i Nagoya, Japan, men spred sig till Europa där företaget verkligen började ta fart. Nu har Brother varit en viktig del av den europeiska saken i mer än 50 år, och de har varit representerade i Danmark sedan 1968.

Brother började med att marknadsföra skrivmaskiner och stickmaskiner. Uppenbarligen har de dock inte hållit sig uteslutande där, eftersom deras utbud numera har mycket mer att erbjuda. Skrivare, etikettmaskiner, skannrar och mycket mer har hittat in i sitt sortiment, men det ska sägas att företaget är särskilt känt för sina skrivare och den utveckling de varit med och drivit inom denna typ av elektronik. 1971 tillverkade de till exempel världens första höghastighetsmatrisskrivare, så de har skorna på och är innovativa – och med resultat!

Så behöver du en skrivaroffert? Om så är fallet bör du titta på vårt utbud av Brother färglaserskrivare. Hos Fcomputer går det att få en billig skrivare som går helt optimalt. Brother är trots allt känt för att vara i toppen på marknaden när det kommer till skrivare och därför ser vi alltid till att ha ett starkt sortiment så att du enkelt kan hitta den skrivare du letar efter.

Vad är en laserskrivare?

När de flesta människor tänker på en skrivare tänker de på en vanlig bläckstråleskrivare – du smäller in några bläckpatroner och lite papper i maskinen och den skriver ut det du ber den att göra åt dig.

En laserskrivare är dock något annorlunda. Den har inga bläckpatroner i sig, utan använder toner istället. Toner kan ses som ett slags bläck i pulverform – tonern är torr. Laserskrivaren använder sedan statisk elektricitet för att fästa tonern på papperet.

Detta ger en färglaserskrivare några betydande fördelar jämfört med en bläckstråleskrivare. Många kommer att tala om för dig att en färglaserskrivare kostar mer än en bläckstråleskrivare och att den därför är ett ekonomiskt sämre val. Det är dock bara halva sanningen. Ja, laserskrivaren kostar mer. I gengäld får du många fler utskrifter per toner än vad du får per bläckpatron, vilket sparar mycket pengar i längden. Toner torkar inte heller ut som bläckpatroner om du inte behöver använda din skrivare under en längre tid, så du behöver inte köpa nya på grund av en så irriterande anledning.

Med en färglaserskrivare får du dessutom torra utskrifter direkt, så precis när skrivaren spottar ut papperet är det ingen risk att bläcket fortfarande kan bli smutsigt eller smetat över pappret på annat sätt. Laserskrivaren är dessutom otroligt mycket snabbare än bläckskrivaren. Det gör att du inte behöver stå och vänta länge för att få ditt tryck, och det är särskilt relevant om du skriver ut mycket på en gång eller om du behöver gå snabbt på jobbet.

4 goda skäl att använda en Brother färglaserskrivare

Ibland är det skönt att ha fokus inställt så att man enkelt och direkt kan se vad det är man får ut av något. Det är därför vi på Fcomputer snabbt ger dig 4 goda skäl att köpa en Brother färglaserskrivare.

  1. Skaffa en allt-i-ett-laserskrivare – skriva ut, kopiera, skanna och faxa kan alla kombineras i en praktisk skrivare.
  2. En Brother färglaserskrivare ger dig tydlig text av hög kvalitet
  3. Hög utskriftshastighet som är särskilt effektiv vid utskrift i stora kvantiteter
  4. Spara pengar genom att köpa toner istället för bläckpatroner – det är ett billigare val i längden

Kort sagt, en laserskrivare är bara det optimala valet på lång sikt, samtidigt som den ger dig det bästa resultatet. Det är därför vi föreslår urvalet från Brother, eftersom de gör bra produkter som gör att vi kan ge dig de bästa skrivarerbjudandena. Har du några frågor om vad mer du kan förvänta dig av den nya skrivaren du har blivit kär i? Ta då kontakt med vår kundtjänst – vi hjälper dig mer än gärna vidare så att du får just den skrivare du behöver.

Brother färglaserskrivare för hem och kontor

Beroende på vad du gör på fritiden och vad du jobbar med kan du få en Brother färglaserskrivare som passar dina behov. Ärligt talat, om du funderar på en hemmaskrivare och du bara skriver ut några sidor var sjätte månad, kanske det inte är värt att köpa en skrivare. I så fall är det smartare att se om det lokala biblioteket inte kan hjälpa dig, eller om det finns möjligheter genom jobb, familj eller vänner.

Om du skriver ut relativt ofta hemma, och om det inte bara är text, utan även sidor med bilder eller annat som behöver färg, så är en laserskrivare med färgtoner precis grejen. Du kommer snabbt och tillförlitligt att skriva ut exakt det du är intresserad av. Texten blir knivskarp och varje färg du kan be skrivaren att skriva ut kommer att hoppa livligt in i dina ögon.

Av samma skäl, liksom många andra, är en Brother laserskrivare perfekt för kontoret. De snabba skrivarna med det exakta och framträdande trycket är perfekta när du är på en professionell arbetsplats. Samtidigt är de utmärkta om du ofta skriver ut i stora mängder, eftersom dessa produkter inte bara är snabba, utan samtidigt också hanterar stora utskriftsjobb smidigt.

Behöver ditt företag en riktig tungviktare av en skrivare som klarar alla uppgifter du realistiskt kan ställa till en skrivare och ännu mer? Då bör du överväga en allt-i-ett-laserskrivare från Brother. Dessa supermaskiner kan göra allt du förväntar dig av en färglaserskrivare, samtidigt som det kan vara kopiering, skanning och fax installerad och funktionell i skrivaren. Det är en maskin som kan göra allt som behövs på ett kontor.

Om skrivare till kontoret skulle kunna vara av intresse - både nu och i framtiden, om det ska vara en eller flera - kan du överväga att bli företagskund hos Fcomputer. På så sätt kan vi bättre samarbeta med dig för att möta dina behov, samt komma med eventuella erbjudanden och mycket mer. Läs mer om att bli företagskund här , om du tror att det kan ligga i ditt intresse.

Så låter en färglaserskrivare som något som skulle kunna användas? I så fall är det bara att titta runt på den här sidan. Vi säljer till både privat- och företagskunder och det finns säkert en skrivare du kan använda i vårt stora utbud från Brother.