Problem med att hitta rätt arbetsställning? På Fcomputer har vi ett stort utbud av bärbara stativ. Ett laptopstativ höjer din dator och ger därmed en mer ergonomisk sittställning till förmån för rygg och axlar. Du kan hitta bärbara stativ i bra kvalitet från en mängd olika tillverkare i vårt breda utbud. Oavsett om du behöver ett laptopställ för en Chromebook, notebook eller en gamer-laptop kan du hitta en passande modell på denna sida. På Fcomputer , har vi fri frakt och utökad returrätt, så du får alltid en enkel och säker köpupplevelse, oavsett om du letar efter ett laptopställ eller annan produkt.

Resultat: 148
Resultat: 148


loader

Få en bekvämare arbetsdag med ett stativ för bärbar dator

Jämfört med de många högteknologiska produkterna vi säljer på Fcomputer är ett stativ för bärbar dator inte den mest avancerade produkten. Men ett stativ för bärbar dator kan fortfarande bli ett av de mest fördelaktiga datortillbehören du någonsin investerat i. Ett stativ för bärbar dator används för att höja din bärbara dators position. Det faktum att detta är nödvändigt beror på att de flesta brukar sitta böjda över sin bärbara dator – ett problem som kan vara särskilt stort om du inte kan justera höjden på din stol eller bord.

Men ett stativ för bärbar dator gör mer än att bara höja din bärbara dator. Ett laptopstativ vinklar också datorn något, så att skärmen står mer upprätt mot tangentbordet istället för att lutas cirka 25 grader (vissa modeller låter dig till och med justera lutningen själv). Detta resulterar nästan automatiskt i en rakare rygg och en mycket bekvämare arbetsställning. Speciellt om du dagligen arbetar många timmar framför din bärbara dator, kan ett stativ för bärbar dator avsevärt minska belastningen på nacke- och axelregionen och ge en bekvämare arbetsdag. För bästa möjliga vägledning angående korrekta sittställningar bör du alltid rådfråga proffs, men generellt gäller följande tumregler:

Huvudet och axlarna ska hållas i en neutral och upprätt position.

Ryggen ska vara avslappnad och stödjas av ett ryggstöd.

Armbågar bör hållas nära kroppen och i en vinkel någonstans mellan 90 och 120 grader.

Förbättra ditt hemmakontor med ett stativ för bärbar dator

I vårt stora urval av bärbara stativ kan du även hitta kompakta och hopfällbara modeller. Dessa är mycket praktiska för affärsresor och semester eftersom de låter dig arbeta eller koppla av bekvämt framför din bärbara dator, var du än är. Men med det sagt så kommer nog de allra flesta att använda sitt bärbara stativ antingen hemma eller permanent på sin arbetsplats. I detta avseende har laptopstativet många fördelar utöver de rent ergonomiska.

Om du ansluter till exempel ett externt tangentbord och en mus kan du använda ditt bärbara stativ för att skapa en liknande uppsättning som med en stationär dator. Att datorn nu lyfts med ett laptopstativ gör det också lättare att hålla koll på kablarna till de externa enheterna som till exempel en skrivare. Flera bärbara stativ har till exempel hål baktill, som du kan använda för att hålla koll på dina kablar och ledningar, vilket skapar mycket mer utrymme på skrivbordet och minskar risken för att du råkar spilla kaffet över tangentbordet eller en viktig Rapportera. Vissa av våra bärbara stativ kommer även med separata USB-portar för enklare anslutning av externa enheter. När du väljer rätt bärbar stativ för ditt hemmakontor bör du därför tänka på följande:

Storlek - stämmer stativets mått överens med din bärbara dator? Det lönar sig att mäta.

Extra funktioner – behöver du extra kylning, kabelhantering eller USB-portar? Det kan ofta vara smart, men omvänt behöver man inte betala för funktioner som inte behövs.

Design – ska ditt bärbara stativ matcha rummets design, eller spelar det ingen roll?

Bärbara stativ kan hålla nere temperaturen

De flesta vet nog att din bärbara dator ibland kan bli ganska varm om du arbetar med den i knät. Detta gäller särskilt om du arbetar med krävande uppgifter som bild- och videoredigering eller spelar de senaste spelen på din bärbara dator. Det beror helt enkelt på att den kompakta bärbara datorn inte har lika stora fläktar och samma möjligheter för luftflöde som den större stationära PC:n.

Lyckligtvis kan detta problem även lösas med ett bärbart stativ. Vissa bärbara stativ kommer med inbyggda fläktar som ger extra kyla för den bärbara datorn. Detta kan bidra till att förbättra prestandan, eftersom datorn börjar sakta ner när temperaturen är för hög. Samtidigt minskar livslängden på datorns komponenter om de utsätts för kontinuerligt höga temperaturer. Så även om den extra kylningen inte leder till en omedelbar skillnad i datorns prestanda kan det mycket väl vara fördelaktigt i längden.

Stort utbud av laptopställ hos Fcomputer

På Fcomputer strävar vi alltid efter att ha ett varierat utbud, så att du kan hitta exakt de produkter som passar dina unika behov. Det gäller även portabla stativ där vi alltid jobbar för att få nya modeller och säkra konkurrenskraftiga priser på hela vårt sortiment. Vi har modeller från ett brett utbud av tillverkare som Targus, Twelve South, Cooler Master, Satechi, ALOGIC, Kensington, Bakker, R-GO och många andra. De olika bärbara stativen finns i många varianter och passar till bärbara datorer från tillverkare som Lenovo, Acer, ASUS, HP, MSI mm

När det kommer till design, storlek och funktioner har du också många valmöjligheter. Eleganta vita modeller eller stilren svart, justerbar lutning och höjd, kabelhantering, inbyggda fläktar och USB-portar – oavsett vilken bärbar datorhållare du letar efter så hittar du den med största sannolikhet på denna sida. Vi har även praktiska stativ för surfplattor som enkelt kan packas ner i väskan eller resväskan och tas med på resan.

Som alltid får du fri frakt och snabb leverans när du beställer ett laptopställ från Fcomputer. Vi strävar efter att alla ska ha en enkel och säker köpupplevelse, så du kan alltid hitta grundlig information om den enskilda bärbara hållaren på produktsidan. Skulle du ändå ångra ditt köp har vi hela 3 veckors ångerrätt.