Om du vill ha en handhållen spelkonsol när du är på språng bör du ta en titt på vårt utbud av spelkonsoler på denna sida. Om du till exempel vill ha en Nintendo DS kan vi erbjuda flera modeller av den populära konsolen. Självklart har vi även Wii U från Nintendo, samt tillbehör till detta. Du kan hitta spelkonsoler i flera olika prisklasser, färger och utföranden och förmodligen kommer du också att kunna hitta något för dig. Ta en titt på hela vårt utbud av konsoler här nedan och hitta just den modell som passar dina preferenser.

Resultat: 25
Resultat: 25


loader

Stort utbud av spelkonsoler

På Fcomputer älskar vi datorspel lika mycket som våra kunder och vi gör därför vårt yttersta för att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av spelkonsoler. Vi har ett omfattande sortiment från de mest populära märkena, som Nintendo, Microsoft och Sony, som alla har en imponerande historia i branschen.

Om du inte vill begränsas till att bara kunna spela hemifrån så går inte DS-systemen från Nintendo att förbigå. Med en Nintendo DS-konsol har du tillgång till några av de mest populära speltitlarna överhuvudtaget, inklusive Pokémon, Mario och många fler, och DS-systemen är väldigt lätta att ta med dig. Vi har många olika modeller, inklusive Nintendo 3DS och 3DS XL, som är utrustade med en extra joystick och en större design. Dessa välkända konsoler finns såklart även i många olika färger och det finns därför goda chanser att hitta en som faller dig i smaken.

För att se till att du har de senaste och bästa konsolerna att välja mellan när du handlar här hos oss, gör vi mycket för att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från de största utvecklarna. Dessutom gillar vi verkligen att hjälpa våra kunder att hitta precis den gamerutrustning de behöver. Du är därför mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst, eller besöka oss i någon av våra fysiska butiker, om du har några frågor angående utbudet.