Letar du efter en ny smart inbyggd tvättmaskin? Då har du kommit till rätt kategori. Vi har just nu vackra modeller i lager från det välkända märket Samsung. Precis som i många andra kategorier av vitvaror är det i denna kategori Samsung som vi har valt att representera oss. Detta har långt ifrån skett av en slump. Vår erfarenhet är att varumärket alltid levererar otroligt starka produkter, oavsett vilken kategori du ger dig in i. Samtidigt är de inbyggda tvättmaskinerna otroligt slitstarka, tvättar gnistrande rena, och de levereras alltid i snygg och modern design.

Resultat: 12
Resultat: 12


loader

Inbyggda diskmaskiner FAQ

Vad är en inbyggd diskmaskin?

En inbyggd diskmaskin integreras helt enkelt i köksskåpen, vilket gör att den passar perfekt i moderna kök. De är utformade för att se ut som om de är en del av skåpen och är därför mindre synliga.

Vad är fördelarna med en inbyggd diskmaskin?

En inbyggd diskmaskin kan spara mycket plats och gör att köket ser mer enhetligt ut. Dessutom har de oftast samma funktioner som vanliga diskmaskiner, vilket underlättar hanteringen av smutsiga tallrikar och bestick.

Hur installerar jag en inbyggd diskmaskin?

Installation av en inbyggd diskmaskin kan vara ganska komplicerat, så vi rekommenderar att du anlitar en professionell för att göra det åt dig. På så sätt kan du vara säker på att installationen görs på rätt sätt och att allt fungerar korrekt.

Vilken kapacitet har en inbyggd diskmaskin?

Kapaciteten på en inbyggd diskmaskin varierar beroende på märke och modell. Vanligtvis kan de hålla mellan 12 och 16 standard-tallrikar plus bestick.

Hur rengör jag en inbyggd diskmaskin?

För att rengöra en inbyggd diskmaskin, rengör du först filter och sprayarmarna. Det är också en bra idé att köra en rengöringscykel med en specialdiskmaskinrengöringsmedel en gång i månaden för att hålla maskinen hygienisk och ren.

Fördelar med inbyggda diskmaskiner

Inbyggda diskmaskiner är en populär trend i moderna kök. De är smidiga, praktiska och ger verkligen extra värde till både köket och din livsstil. Nedan följer fyra av fördelarna med att investera i en inbyggd diskmaskin.

Sparar utrymme

Med en inbyggd diskmaskin behöver du inte längre tänka på att se till att du har tillräckligt med ledigt utrymme i köket för att rymma maskinen. De passar perfekt i de flesta köksskåpsutrymmen och kan faktiskt hjälpa till att frigöra dyrbar rymd i köket.

Tar mindre plats

En inbyggd diskmaskin integreras sömlöst i köket och är mindre synlig än en fristående diskmaskin. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att den ska ta upp plats i köket och du är fri att använda golvytan för annan möblering.

Minskar ljudvolymen

Inbyggda diskmaskiner inkluderas oftast med ljudreducerande funktioner, så att du knappt kan höra maskinens arbete när det drar igång. Detta är idealiskt om du har en öppen planlösning i köket, som integrerar det med den övriga vardagsrumsytan.

Kvalitativt resultat

En annan fördel med en inbyggd diskmaskin är att de oftast garanterar ett högre tvättresultat än andra diskmaskinsalternativ. De är utformade för att kunna ta hand om större och smutsigare lass och kan göra det mycket bättre än en fristående maskin.

Installation av din inbyggda diskmaskin

Installation av din inbyggda diskmaskin är viktigt för att säkerställa att den fungerar som den ska och garanterar dig en fredlig och pålitlig lösning. Här är några exempel på vad som behövs för att installera din nya inbyggda diskmaskin.

Anlita en professionell

Det är viktigt att du anlitar en professionell för att installera din inbyggda diskmaskin. På så sätt kan du vara säker på att installationen görs på rätt sätt - att maskinens funktion och prestanda är optimala, och att du har långsiktig glädje av maskinen.

Förbered ditt kök för installationen

För att installeringen ska fortskrida effektivt, kan det vara smart att förbereda ditt kök i förväg. Starta med att mäta och bestämma var maskinen ska placeras. Reservationen för att rimligt lätt kunna koppla in maskinen elektriskt och se till att vatten- och avloppskopplingen kan placeras där maskinen ska stå.

Förbered ikea skåp för inbyggnad

Förutom att förbereda ditt kök, bör du också förbereda dina skåp som ska inkluderas i installationen. Justera skåpets storlek för att kunna installera maskinens front med rätt avstånd till skåptillverkingar och möbelhandtag. Detta garanterar att maskinen passar perfekt in bland dina köksmöbler.