Resultat: 4
Resultat: 4


loader

Russell Hobbs kaffemaskin FAQ

Hur mycket kaffe kan jag brygga med kaffemaskinen?

Du kan brygga upp till 12 koppar kaffe med Russell Hobbs kaffemaskin. Detta kommer att räcka för hela familjen eller för att bjuda in vänner på en kopp kaffe.

Hur lång tid tar det att brygga kaffe med kaffemaskinen?

Det tar ungefär 10 minuter att brygga en hel kanna kaffe. Det betyder att du snabbt och enkelt kan ha en färsk kopp kaffe klar på morgonen innan jobbet.

Kan jag använda kaffemaskinen för att brygga andra drycker än kaffe?

Ja, du kan använda kaffemaskinen för att brygga te eller andra varma drycker. Detta gör den idealisk för hemmakontoret eller för att bjuda in vänner och familj på en kopp te.

Vad är skillnaden mellan en kaffebryggare och en espressomaskin?

En kaffebryggare brygger vanligt kaffe medan en espressomaskin brygger espressokaffe. Du kan använda Russell Hobbs kaffemaskinen för att brygga vanligt kaffe, vilket gör att den passar för alla som älskar en god kopp kaffe.

Vad ska jag göra om min kaffemaskin går sönder?

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att lösa problemet. Du kan också läsa i användarmanualen hur du rengör och underhåller din kaffemaskin för att förlänga dess livslängd.

Bli en kaffeprovare med Russell Hobbs kaffemaskin

Med Russell Hobbs kaffemaskin kan du göra kaffe på ditt eget vis. Välj mellan olika malningsgrader och styrkan på kaffet för en perfekt kopp varje gång. Energisparfunktionen hjälper dig att minska din energiförbrukning och automatisk avstängningssystemet säkerställer att du aldrig behöver oroa dig för överhettning.

Njut av varje kopp med Russell Hobbs kaffemaskin

Med kaffemaskinen från Russell Hobbs kan du brygga kaffe på ditt eget vis. Justera malningsgraden för en perfekt smak och styrkan för att få kaffe som passar dig. Den lätta och kompakta designen gör att den passar perfekt in i alla kök. Maskinen är enkel att rengöra och är lätt att använda, vilket gör den till den perfekta kaffemaskinen för alla kaffeälskare.

Brygg kaffe som en proffs med Russell Hobbs kaffemaskin

Med Russell Hobbs kaffemaskin blir du en kaffeproffs. Den justerbara malningsgraden och styrkan gör att du kan brygga kaffe precis som du vill ha det, vilket gör varje kopp till en upplevelse. Den automatiska avstängningssystemet ger dig sinnesro, medan den lättanvända designen gör att du snabbt kan göra en kopp kaffe när du vill.