Resultat: 0
Resultat: 0


loader

Inga produkter hittades

FAQ

Är den här kameran lätt att använda?

Ja, Instax Wide 300 är väldigt lätt att använda och kräver ingen teknisk erfarenhet.

Hur lång tid tar det att framkalla en bild?

Bilderna tar cirka 90 sekunder att framkalla och du kommer att se det slutliga resultatet ta form framför dina ögon.

Hur många bilder kan jag ta på en enda filmrulle?

Varje filmrulle kan ta upp till 10 bilder.

Kan jag justera exponeringen på kameran?

Ja, Instax Wide 300 har en justerbar exponeringsomkopplare som låter dig justera ljuskänsligheten så att dina bilder ser ut som du vill.

Vad är storleken på bilderna?

Bilderna mäter 62 x 99 mm, vilket är betydligt större än Instax Mini-serien.

Kräver den här kameran speciellt papper eller bläck?

Nej, allt du behöver finns i filmrullarna.

Kan jag byta från blixt till naturligt ljus?

Ja, kameran Instax Wide 300 har en automatisk blixt, men du kan också stänga av den så att du kan ta bilder i naturligt ljus

Instax Wide 300 - Skapa omedelbara minnen i stor storlek!

Instax Wide 300 är en direktkamera från Fujifilm, som är speciellt designad för att använda Instax Wide-film . Den här kameran har många funktioner som gör det enkelt och roligt att ta fantastiska bilder på språng.

#1 Design och funktionalitet hos Instax Wide 300

Instax Wide 300 har en klassisk retrodesign och är lätt att använda. Den har en stor optisk sökare som ger en klar och distinkt bild av motivet, samt en inbyggd blixt som hjälper till att ta skarpa och tydliga bilder även i svagt ljus.

#2 Specifikationer för Instax Wide 300

Kameran har ett fokuseringsavstånd på 0,9m till oändlighet och en exponeringskontroll som kan justeras manuellt. Den är även utrustad med ett närbildsobjektiv för att ta närbilder, samt en ljusstyrkekontroll för att justera blixtens ljusstyrka.

Använda Instax Wide 300

Att använda Instax Wide 300 är enkelt och roligt. Allt du behöver göra är att sätta in en filmrulle och sätta på kameran så är du redo att ta fantastiska bilder. Du kan justera exponeringskontrollen och ljusstyrkan för att få den perfekta bilden, och den inbyggda blixten hjälper till att ta tydliga och skarpa bilder även i svagt ljus.

Fördelar med Instax Wide 300

En av de största fördelarna med Instax Wide 300 är att den är enkel att använda och inte kräver någon tid att framkalla bilder. Du kan se dina foton direkt efter att du tagit dem och dela dem med dina vänner och familj. Kameran är också bärbar och lätt att bära, så att du kan ta den med dig överallt.

Tips för att få ut det mesta av Instax Wide 300

För att få ut det mesta av din Instax Wide 300-kamera finns det några tips du kan följa. För det första är det viktigt att använda kameran i bra ljus för att uppnå bästa resultat. Du kan också experimentera med olika ljusstyrka och exponeringsinställningar för att hitta den bästa kombinationen för ditt motiv.

För att ta närbilder med Instax Wide 300 kan du använda den inbyggda närbildslinsen. Detta gör att du kan ta skarpa och detaljerade bilder av små föremål eller porträtt.

Slutligen är det viktigt att se till att din kamera är i gott skick och att du har en fräsch filmrulle i den när du ska fota. På så sätt kan du vara säker på att få bästa resultat.

Köp din Instax Wide 300-kamera på Fcomputer

nstax Wide 300 är en rolig och lättanvänd direktkamera som låter dig ta fantastiska bilder när du är på språng. Med sin retrodesign och lättanvända funktioner är den idealisk för både nybörjare och erfarna fotografer. Oavsett om du vill ta bilder av dina vänner och familj eller fånga ögonblicken på dina resor, är Instax Wide 300 ett utmärkt val.