Om du är typen som gillar att göra saker själv, även när det kommer till datorer, bör du ta en titt på vårt utbud nedan. Hos Fcomputer kan du komma igång med att montera din egen dator och vad passar bättre än att välja väska. Oavsett om du vill börja bygga din alldeles egna dator från grunden, eller helt enkelt vill byta ut din dators exteriör, har du kommit till rätt plats. Vi säljer både billiga chassi och mer avancerade modeller, så titta närmare på vårt utbud och hitta det väska som passar dina behov.

Resultat: 1404
Resultat: 1404


loader

Sätt din alldeles egna prägel på din dator med ett väska från Fcomputer

Vill du bygga din egen dator från grunden, eller behöver din nuvarande maskin ett ansiktslyft för att ge den en extra cool exteriör? Oavsett vilket mål du har med att leta efter ett nytt väska så hittar du hos Fcomputer ett stort urval av de bästa chassi i alla prisklasser.

Det har aldrig varit enklare att bygga sin egen dator från grunden istället för att köpa en ny, och allt fler väljer denna lösning när de behöver en ny maskin. Det gäller särskilt den kräsna datorentusiasten som har mycket speciella krav och önskemål på vad hans eller hennes dator ska användas till. Speciellt gamers, som har väldigt speciella krav och behov på sin dators prestanda och utseende, väljer att bygga själva, men även andra kan ha nytta av att skräddarsy sin dator efter deras exakta behov.

Fördelarna med att bygga din egen dator

När du bygger din egen dator från grunden har du alltid full kontroll över vilka komponenter som monteras i den färdiga modellen. Du kan skräddarsy din dator helt efter ditt eget sinne, beroende på din personliga smak och vad datorn behöver kunna. Genom att köpa rätt komponenter för dina behov kan du fokusera på de funktioner i datorn som betyder mest för dig.

Om till exempel grafik i toppklass i dina spel är alfa och omega för dig kan du gå all in på ett superbra grafikkort och då kanske minska dina krav på ljudkortet. Om du behöver mycket RAM-minne kan du fokusera på att fylla dem i datorn och sedan tona ner storleken och prestandan på andra komponenter. På så sätt kan du spendera dina pengar på det som verkligen betyder något för dig.

När du väl har bestämt dig för den allra bästa interna hårdvaran för din dator måste du börja designa det yttre skalet. För självklart måste du ha ett bra väska för att samla allt gott du har satt ihop i just din dator. På Fcomputer lägger vi vår bästa fot för att kunna tillgodose alla våra kunders önskemål och det gäller givetvis även möjligheten att lägga vantarna på ett coolt väska. Vårt utbud består därför av modeller och märken i många olika storlekar, inklusive både vanliga ATX-kapslingar, micro ATX-kapslingar och utökade ATX-kapslingar. Du hittar även mini ITX och en rad andra modeller på denna sida. Oavsett om du har utrymmesbrist på skrivbordet och letar efter en prisvärd dator, eller om du vill ha gott om plats för avancerade kylsystem och inte låter utrymmesbehovet hålla dig tillbaka, kommer du inte att gå fel när du handlar i U.S.

Viktiga överväganden innan du köper ett chassi

Det kan vara ganska stor skillnad på hur mycket plats det finns i olika chassi. Ditt nya väska måste naturligtvis vara tillräckligt stort för att rymma de komponenter du ska installera i det. Framför allt måste du komma ihåg att vara säker på att du väljer ett PC- väska som passar storleken på ditt moderkort. Du kan välja mellan moderkort i flera olika storlekar, där standard ATX och micro ATX är de vanligaste. Om du köper ett standard ATX moderkort, se till att du köper ett väska som passar vanliga ATX moderkort osv.

Du måste också vara uppmärksam på hur många hårddiskar det finns plats för i chassi. Om du till exempel skulle vilja ha fyra hårddiskar i din dator måste du självklart vara säker på att det finns plats för alla i chassi. Du bör också vara uppmärksam på att kontrollera längden på ditt grafikkort. Det finns plats för ett vanligt grafikkort i de flesta vanliga fall, men har du ett speciellt grafikkort måste du hålla koll på om längden passar det väska du väljer.

Väldigt många datorägare lägger vikt vid datorns utseende och tycker att det hela ska vara lite snyggt att titta på. Det finns nästan inga gränser för vad man kan göra med moderna skåp och allt fler datorentusiaster har fått upp ögonen för hur mycket personlighet man verkligen kan ge sin egen maskin.

Extra utrustning - hitta ditt nya väska hos Fcomputer

Om du till exempel har ett vilt spelupplägg kan ett väska med en aggressiv och cool design hjälpa till att fullända stilen. Många spelare gillar att visa upp sin topptrimmade utrustning för sina kompisar och utrustar därför sitt väska med både ett coolt ljus, flytande kylning och mycket mer. Vill du visa upp hårdvaran kan vi till exempel rekommendera en modell med genomskinliga sidopaneler, så att du kan se i all ära. Kvaliteten i vårt skåpsortiment är som alltid på topp, då vi har lierat oss med ett pärlband av de bästa tillverkarna på marknaden. De inkluderar bland annat Cooler Master, Fourze och Fractal Design. Alla dessa märken är kända för sina höga kvalitetsstandarder och imponerande RGB-designlösningar.

Hitta även ditt väska till en snygg dator till hemmakontoret här

Om ditt syfte med din bygg-det-själv-dator är att få en stabil och pålitlig dator för hemmakontoret, kanske du föredrar en mer dämpad design för ditt väska. Märken som NZXT och Corsair har snygga och diskreta fodral i olika storlekar och modeller med fokus på brusreducering. Bläddra i vårt sortiment idag och se vad vi kan erbjuda dig, oavsett dina önskemål och syfte med att bygga din egen dator från grunden.

Om du har några frågor angående vårt skåpsortiment i allmänhet eller för specifika modeller är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post och chatt. Våra kontaktuppgifter hittar du längst upp och längst ner på sidan.