Här hittar du vårt utbud av utökade ATX-kapslingar. Med ett utökat ATX- väska kan du vara säker på att ha plats för all hårdvara samt eventuell extrautrustning som LED-lampor och kylsystem. På Fcomputer är det viktigt för oss att du har många bra alternativ att välja mellan, så att du enkelt kan hitta ett utökat ATX- väska som passar dig och dina behov. Vi kan därför erbjuda modeller i flera olika chassityper och givetvis även från ett stort antal av marknadens mest erkända tillverkare. Om detta låter som något för dig, ta en närmare titt på vårt urval nedan.

Resultat: 285
Resultat: 285


loader

Förlängda ATX-chassi FAQ

Vad är ett förlängt ATX-chassi?

Ett förlängt ATX-chassi är ett datorchassi som är anpassat för stora moderkort och extra långa grafikkort. Chassit finns i olika storlekar och är perfekt för användare som behöver extra utrymme för att kunna bygga en kraftfull dator.

Vilka fördelar har ett förlängt ATX-chassi?

Ett förlängt ATX-chassi har flera fördelar. För det första ger det användare extra utrymme för att kunna bygga en kraftfull dator med de senaste komponenterna. Det ger också en bättre luftflöde, vilket kan minska temperaturerna på datorns komponenter och öka deras livslängd. Dessutom kan ett förlängt ATX-chassi ge en snygg och professionell utseende till din dator.

Vilka typer av användare skulle dra nytta av ett förlängt ATX-chassi?

Användare som kräver hög prestanda och extra utrymme är de som skulle dra nytta av ett förlängt ATX-chassi. Det kan vara spelentusiaster, videoredigerare eller andra som behöver extra utrymme för att kunna bygga en kraftfull dator.

Kan jag använda ett förlängt ATX-chassi för att bygga en tyst dator?

Absolut, ett förlängt ATX-chassi kan faktiskt bidra till att minska ljudnivån på din dator. Ett större chassi ger mer utrymme för flera fläktar och en bättre luftflöde, vilket kan minska kylningen och därmed ljudet från fläktarna i din dator.

Vilka storlekar finns det på förlängda ATX-chassin?

Förlängda ATX-chassin finns i olika storlekar, allt från 30 cm till 60 cm från front till bakkant. Det finns också flera olika typer av förlängda ATX-chassin, inklusive miditorn och fulltorn.

Bygg en mångsidig dator med förlängda ATX-chassi

Ett förlängt ATX-chassi ger användare möjlighet att bygga en mångsidig dator med extra utrymme för kraftfulla komponenter. Med ett större chassi kommer du också att uppleva en bättre luftflöde, vilket kan minska temperaturerna på datorns komponenter och leda till en längre livslängd. Förlängda ATX-chassin är också perfekt för användare som vill ha en snygg och professionell utseende på sin dator. Vi har ett brett utbud av förlängda ATX-chassin som passar alla dina datorbehov.

Utöka dina möjligheter med ett förlängt ATX-chassi

Förlängda ATX-chassin ger användare extra utrymme och möjlighet att maxa ut prestandan på sin dator. Oavsett om du är en spelentusiast, en videoredigerare eller bara behöver extra utrymme för att kunna bygga en kraftfull dator, så kan ett förlängt ATX-chassi vara precis vad du söker. Våra förlängda ATX-chassin finns i olika storlekar och varianter för att passa alla datorbyggare, oavsett dina specifika behov.

Skapa en tystare dator med ett förlängt ATX-chassi

Med ett förlängt ATX-chassi kan du skapa en tystare dator med mindre ljudnivå. Ett större chassi ger mer utrymme för fler fläktar och en bättre luftflöde, vilket kan minska kylningen och därmed ljudet från fläktarna i din dator. Det ger dig möjlighet att arbeta eller spela i lugn och ro, medan din dator håller sig sval och tyst. Upptäck vårt utbud av förlängda ATX-chassin och skapa din drömdator idag!