Fcomputer har ett läckert urval av smarta möss för både spel, arbete och fritid och på denna sida hittar du vårt utbud av Bluetooth-möss, från populära märken som Logitech, Acer, Dell, Mad Catz, Microsoft, och många, många Mer. Den trådlösa Bluetooth-musen är superpraktisk och användbar, så om du är i behov av en ny elegant datormus har vi ett stort utbud av ergonomiska modeller att välja mellan. Få en snygg design som minimerar risken för ömhet och obehag, även efter långvarig användning, med en av våra populära datormöss med Bluetooth-funktion. Njut av.

Resultat: 145
Resultat: 145


loader

En Bluetooth-mus fullbordar din strömlinjeformade datorinstallation

Bärbara datorer, bildskärmar och annan datorutrustning är idag designade för att vara så lätta och slimmade som möjligt. Vi är anslutna till internet, skrivare och andra enheter utan sladdar och i det sammanhanget är en trådlös mus med Bluetooth numera standard för många. Med en Bluetooth-mus behöver du inte använda dina USB-portar och du behöver inte krångla med kablar och adaptrar. Enklare och lättare blir det inte.

På Fcomputer har vi ett varierat utbud av Bluetooth-möss i alla möjliga utföranden och med massor av funktioner. Därmed kan du också enkelt hitta en trådlös mus som passar dina behov och din budget. Du hittar Bluetooth-möss från alla erkända tillverkare, som t.ex CORSAIR och Logitech. Mössen finns i olika utföranden, från de mycket små och strömlinjeformade som ser fantastiska ut med din bärbara dator, till de stora och avancerade Bluetooth-mössen med ergonomiskt korrekt design och massor av funktionstangenter. Nedan har vi samlat ett antal tips på vad du bör tänka på när du ska välja din nya mus med Bluetooth. Läs med och få idéer för hur din nästa mus ska se ut.

Bra funderingar i samband med köp av Bluetooth-mus

Innan du lägger din nya Bluetooth-mus i varukorgen lönar det sig att tänka på vad du ska använda musen till och vilka specifikationer den ska ha. Du kan till exempel fundera över vilken typ av ergonomiskt grepp Bluetooth-musen ska ha. Vi har Bluetooth-möss med olika design, från de mycket enkla och symmetriska till de avancerade och asymmetriska, som har tagits fram för att säkerställa optimal komfort och skonsam användning. Behöver du en mus som kan lindra belastningen på händer och handleder rekommenderar vi att du tar en titt på några av våra bra, ergonomiska möss.

Om du är en gamer, eller är du glad över att använda knappar på musen för att använda snabb åtkomst, har många av våra Bluetooth-möss extra knappar som du kan programmera efter dina önskemål. Några av märkena som t.ex Logitech har speciell programvara som gör det ännu enklare att programmera musen med önskade kommandon.

Ett annat kriterium du kan titta på när du köper en Bluetooth-mus är antalet DPI, eller punkter per tum. Detta anger skärpan på bilden som musen kan navigera på din skärm. Ju högre DPI, desto mer exakt kan muspekaren återge rörelserna du gör med din mus. Om du gillar snabba first person shooter-spel är en hög DPI en fördel.

Du kan också fundera på om Bluetooth-musen ska ha optisk teknik eller laserteknik för att spåra rörelserna över ytan. För spel föredrar många en optisk mus som är mycket noggrann i spårning under snabba accelerationer. Dessutom, med optisk teknik, kan en hög DPI uppnås. Båda delarna kan ofta vara en fördel för den seriösa spelaren.

Trådlösa möss med Bluetooth i fantastisk design

Hos Fcomputer hittar du trådlösa möss med Bluetooth i en mängd olika former och storlekar. Du kan välja mellan vackra färger och design som passar din uppställning perfekt. Har du en snygg och slimmad dator kan en av deras eleganta möss fullända stilen. Om du är en gamer och har en cool speldator med skarpt utseende kan du välja en av våra många Bluetooth-spelmöss med RGB-ljus. Här kan du för de flesta modellerna själv välja den ljusa färgen så att den passar fint ihop med resten av din gamerutrustning.

När du beställer din trådlösa mus med Bluetooth från oss får du snabb leverans. Vi vet mycket väl att våra kunder inte kan vänta när de har köpt ny och läcker utrustning.