På Fcomputer är vi mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder datorer och datorutrustning i världsklass - Vårt urval av tangentbord och möss är inget undantag i detta avseende. Vi kan alltid erbjuda ett brett utbud av olika typer av möss och tangentbord och kvaliteten är alltid på topp när du handlar hos oss. Du kan hitta produkter från många av marknadens mest populära och kvalitetsmedvetna varumärken inklusive Corsair, ASUS, Cooler Master, SteelSeries och Logitech. Du hittar både vanliga möss med kabel, samt smarta trådlösa varianter med smart, ergonomisk design. Ta en närmare titt på vårt stora utbud av tangentbord och möss och hitta precis det du behöver, oavsett om du behöver spela, surfa på webben eller jobba.

Resultat: 4704
Resultat: 4704


loader

Möss och tangentbord för alla behov

Det är stor skillnad mellan både datormöss och tangentbord beroende på syfte. Om du till exempel ofta jobbar på språng kan det vara en bra idé att ha ett praktiskt och kompakt trådlöst set, så att du inte behöver så mycket utrymme för att få jobbet gjort. Om du spenderar många timmar framför din dator, till exempel på kontoret, kan vi varmt rekommendera en mus med ergonomi i främsta rummet, så att du kan minimera risken för smärta och obehag i muskler och leder.

Självklart säljer vi även äkta gamer-tangentbord med färgade WASD-tangenter och gamermöss med extra knappar. Gillar du det omisskännliga ljudet från det mekaniska tangentbordet kan vi även locka dig med flera smarta modeller. Du kan till och med hitta möss med justerbara storlekar så att du kan få dem att passa din hand perfekt. Dessutom har du naturligtvis många olika färger och design att välja mellan, så du kan få ett set som passar din smak.

Vi vill självklart göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta just det tangentbord och den mus du letar efter. Därför kan du med vårt sökfilter till höger söka efter dina personliga preferenser såsom tillverkare, prisklass och anslutningsteknik.

Brett urval av möss och musmattor

På Fcomputer är vi stolta över att kunna erbjuda ett enormt utbud av datormöss. När du ska köpa en ny mus är det viktigt att vara medveten om vilken mus som är rätt för dig. Först och främst är det såklart viktigt att tänka på vad du ska använda musen till. Det är skillnad på en gamermus och den mer klassiska kontorsmusen. Din framtida användning av musen kan också vara avgörande för vilken anslutningstyp du vill ha. Om du ofta är på resande fot kan du överväga att köpa en mindre, trådlös mus.

Det är också viktigt att vara uppmärksam på greppet om musen. Detta gäller särskilt om du letar efter en mus som du kommer att använda många timmar om dagen. Det finns flera olika typer av grepp. Klogrepp är ett grepp där du främst använder fingertopparna. Detta grepp resulterar i en mus som nästan flyter över musmattan utan problem. Det andra greppet är handflatan, där din handled vilar på musen och används som kraft för att trycka runt musen på musmattan.

Med vårt breda utbud kommer du garanterat att hitta en mus som passar dina behov. Utöver det har vi även ett stort utbud av högkvalitativa musmattor och mustillbehör.

Datortangentbord för alla ändamål

För att slutföra din datorinstallation är det såklart också viktigt att hitta ett bra tangentbord av hög kvalitet. På Fcomputer strävar vi efter att alltid guida dig genom vårt gedigna urval av hårdvara. Därför har vi här samlat ett antal faktorer som du bör vara medveten om när du ska hitta ditt nya tangentbord till din dator.

Vilken formfaktor ska ditt nya tangentbord ha?

Det finns olika typer och storlekar av tangentbord. När du ska välja ditt nya tangentbord bör du överväga om du vill ha ett klassiskt tangentbord i full storlek med en numerisk knappsats till höger och F-tangenter överst. Dessutom finns det tenkeyless tangentbord, 75% formfaktor respektive 60% formfaktor.

Ska ditt tangentbord vara ett mekaniskt tangentbord eller ett membrantangentbord?

Sammantaget finns det två typer av tangentbord som är byggda på två olika sätt. Det vanligaste är membrantangentbordet, där tangenterna är kopplade till ett gemensamt underliggande membran. Denna typ av tangentbord har ofta en mycket låg ljudnivå och är lätt och tunn i designen. De mekaniska tangentborden är däremot baserade på tangenter som fungerar individuellt. Dessa är mycket populära för spel.

Hur ska ditt tangentbord anslutas till din dator?

Du kan fundera på om du vill ansluta ditt tangentbord till din dator trådlöst eller med en kabel. Ett trådlöst tangentbord är särskilt en fördel om du ofta har med dig din elektronik på språng, eller om du vill bli av med sladdar på skrivbordet och skapa ett renare utseende.

Vad mer är viktigt för dig när du ska välja ditt nya tangentbord?

Har du några andra speciella önskemål för ditt nya tangentbord? Det kan vara designönskemål av antingen estetisk eller ergonomisk relevans. Oavsett vilken typ av datortangentbord du letar efter kan du hitta ett som passar dig och dina behov här.

Alla datortillbehör du behöver

Förutom tangentbord och möss till din dator hittar du även andra hårdvarutillbehör hos oss. Dessa inkluderar grafiska surfplattor och whiteboards som låter dig visa dina kreativa förmågor digitalt. Dessutom hittar du ett urval av medicinska tangentbord och möss. Hos Fcomputer kan du hitta ett brett urval av hårdvara och tillbehör till din dator 24/7. Om du har ytterligare frågor om vårt urval är du välkommen att kontakta oss.