På Fcomputer har vi ett brett urval av tangentbord och möss samt tillbehör för detta, och vi gör vårt yttersta för att hålla oss uppdaterade med de senaste produkterna. Så om du till exempel saknar en musmatta eller en digital penna så är det här sidan du ska leta efter. Vi har ett omfattande sortiment från marknadens bästa och mest erkända varumärken, såsom SteelSeries, Logitech, Lenovo, Corsair och Cooler Master, så du får kvalitet för varje krona som spenderas på Fcomputer. Vad du än behöver vad gäller tangentbords- och mustillbehör, hittar du det här på sidan. Ta en närmare titt på sortimentet nedan.

Resultat: 635
Resultat: 635


loader

Tillbehör för tangentbord och mus FAQ

Vilka fördelar har tangentbordsstöd?

Tangentbordsstöd minskar belastningen på handlederna och förebygger smärta och skador. Dessutom är de bekväma och ger en stabil plattform för tangentbordet.

Vad är skillnaden mellan en optisk och en laser mus?

En optisk mus använder en LED-lampa för att avläsa rörelsen, medan en laser mus använder en laserstråle. En laser mus fungerar bättre på blanka ytor, medan en optisk mus fungerar bra på de flesta ytor.

Vad är en ergonomisk mus och varför är den viktig?

En ergonomisk mus är utformad för att minska stress och belastning på musklerna och leder i händerna och armar. De hjälper också till att förebygga muskuloskeletala sjukdomar och kan öka produktiviteten.

Vilken typ av tangentbordslayout är bäst för mig?

Det beror på dina personliga preferenser och arbetsuppgifter. En ergonomisk tangentbordslayout kan vara mer bekväm för personer som spenderar mycket tid vid datorn, medan en gaming-tangentbordslayout kan vara bättre för spelare.

Varför behöver jag ett tangentbordskydd?

Ett tangentbordskydd skyddar tangenterna från smuts och spill, vilket kan förlänga livslängden på tangentbordet. Det kan också göra rengöring enklare och undvika överföring av smuts och bakterier mellan användare.

Få ut det mesta av ditt tangentbord och mus

Att ha rätt tillbehör för ditt tangentbord och mus kan förbättra din produktivitet, skydda din hälsa och ge en bättre upplevelse. Här är några av de vanligaste tillbehören du kan hitta i vår butik:

Tangentbordsstöd

Ett tangentbordsdjur ger en bekväm och stabil plattform för ditt tangentbord och minskar belastningen på handlederna. En del modeller har också inbyggda handledsstöd som hjälper till att avlasta musklerna och förebygga skador.

Möss och pekplattor

Vi har ett stort utbud av möss och pekplattor, från enkla modeller till avancerade ergonomiska alternativ. Våra möss och pekplattor är utformade för att minska belastningen på händerna och armbågarna, vilket gör dem perfekta för långa arbetspass eller för personer med värk i handlederna eller händerna.

Tangentbordstillbehör

Vi erbjuder också ett brett utbud av tangentbordstillbehör för att förbättra din användarupplevelse. Våra tillbehör inkluderar tangentbordslayouter, tangentbordsskydd och andra tillbehör som passar till en rad olika tangentbord.

Förebygg skador med våra ergonomiska tillbehör

Att spendera timmar framför datorn kan orsaka smärta och skador i händer, armar, nacke och rygg. Att ha rätt ergonomisk tillbehör kan vara avgörande för att förebygga sådana skador. Här är några av våra bästa produkter för ergonomi:

Ergonomiska möss och pekplattor

Vi har ett brett utbud av ergonomiska möss och pekplattor som hjälper till att minska stress, belastning och smärta på händer, armar och armbågar. Våra modeller är utformade så att du kan arbeta bekvämt under långa perioder och öka din produktivitet.

Ergonomiska tangentbordslayouter

Våra ergonomiska tangentbordslayouter är utformade för att minska belastningen på händer och armar och ger en bekvämare arbetsställning. Dessa tangentbord är också perfekta för personer med värk i handlederna, händerna eller armbågarna.

Tangentbordsstöd och handledsstöd

Våra tangentbordsstöd och handledsstöd minskar belastningen på musklerna i händerna och förebygger skador och smärta. Dessa tillbehör hjälper också till att avlasta trycket på handlederna och ge en mer avslappnad arbetsställning.