Om din tangentbordskabel är trasig eller du behöver en längre kabel till din mus, här hittar du vårt urval av kablar för tangentbord och mus. Vårt produktutbud består av erkända varumärken som alltid ger dig kvalitet till ett skarpt pris. Oavsett önskad längd har vi garanterat rätt kabel för mus eller tangentbord. Vi säljer även olika tillbehör och utrustning som hjälper till att ge en bättre användarupplevelse. Ta en närmare titt på urvalet nedan och hitta just den eller de kablar till tangentbord och mus som du behöver - här på Fcomputer.

Resultat: 18
Resultat: 18


loader

Kablar för tangentbord och mus FAQ

Hur länge är kablen till tangentbordet och musen?

Kablarna till tangentbordet och musen är mellan 1,5 och 2 meter långa för att ge dig tillräckligt med utrymme utan att kablar hamnar i vägen.

Kan jag använda samma kabel till mitt tangentbord och min mus?

Det beror på vad för anslutning både tangentbordet och musen använder. Om de båda använder USB, kan du definitivt använda samma kabel till båda enheterna.

Finns det någon skillnad mellan en vanlig USB-kabel och en kablar för tangentbord och mus?

Ja, det finns en viktig skillnad. Kablarna för tangentbord och mus har något som kallas för "foil shielding" vilket bidrar till att minimera elektromagnetisk interference.

Kan jag använda en trådlös mus med en kabel?

Nej, det är inte möjligt. Trådlösa möss har en annan typ av anslutning och kräver vanligtvis en USB-mottagare eller Bluetooth-funktioner för att fungera trådlöst.

Kommer jag att märka någon skillnad på tangentbordet eller musen med hjälp av en högkvalitativ kabel?

Ja, en högkvalitativ kabel kan minska signalförsämringen och öka hastigheten för dataöverföring. Detta kan öka prestandan på dina enheter och ge en mer behaglig användarupplevelse.

Förbättra anslutningarna på dina tangentbord och möss med våra kablar

Vår utmärkta samling av kablar för tangentbord och mus hjälper dig att förbättra prestandan och lindra frustrerande problem med anslutning i dina enheter. Våra kablar är designade för att minska elektromagnetisk interference och öka hastigheten då data överförs från ditt tangentbord och mus till din dator.

Med en stor variation av storlekar kan våra kablar enkelt anpassas för att passa dina specifika behov. Många av våra kablar kommer med folieskydd vilket minimerar störningar som kan uppstå av närliggande elektronik.

Enkel och smidig lösning för en irriterande kabelproblem

Här på vår e-handel butik för kablar till tangentbord och mus, har vi förstått att bristen av kvalitativa kablar till en redan utmärkt utrustning som tangentbord och mus kan leda till ett frustrerande problem - oönskade buggar, fördröjningar, och i värsta fall inte-anslutning alls.

Med hjälp av våra kablar kan du säkerställa att dina tangentbord och mus alltid har en högpresterande koppling till din dator. Våra kablar är tillverkade i högsta kvalitet material och designade för att möta dina förväntningar och behov. Med enkel och smidig koppling till dina enheter kan du fokusera på det som är viktigt - att använda och njuta av din utrustning utan avbrott.