I decennier har Logitech legat i framkant av marknadsutvecklingen och deras olika produkter är ett tydligt bevis på detta. Allt från tangentbord till möss till headset och mycket mer – deras urval av högkvalitativ datorutrustning är helt fantastiskt. Det gäller såklart även Logitech-möss och är det något som är viktigt när man sitter vid en dator så är det en bra mus. Det är därför vi har samlat ett enormt urval av Logitech-möss åt dig på denna sida. Oavsett om du behöver en Logitech-mus för spel eller till kontoret, med kabel eller med trådlös anslutning kan du vara säker på att den finns i vårt sortiment. Letar du efter en ny mus? Så titta äntligen igenom sortimentet på denna sida – det finns definitivt något du kan använda.

Resultat: 218
Resultat: 218


loader

Logitech-mus – För den kvalitetsmedvetna användaren

Logitech är en kvalitetsmedveten tillverkare som har lyckats vara innovativa och kreativa med sina produkter. Det betyder att du enkelt kan hitta ett brett utbud av Logitech-möss för alla smaker. Oavsett om du behöver en Logitech-mus för spel, till jobbet, för vardagliga sysslor eller kanske för en blandning av båda så kan du vara säker på att vi på Fcomputer har det du letar efter. Logitech-möss är trots allt snygg design som aldrig kompromissar med kvaliteten, därför är vi verkligen glada över att kunna erbjuda ett så brett sortiment från den välrenommerade tillverkaren.

Ett brett utbud av Logitech-möss

Logitech har ett brett utbud av datormöss, så det finns alltid mycket som passar dina individuella behov. Oavsett om du behöver en Logitech-mus för spel eller till kontoret, med kabel eller trådlös anslutning, en som är gjord för den bärbara datorn du använder på språng eller kanske en blandning av lite av allt, kan du vara helt säker på att du kan hitta den i vårt sortiment. Nedan kan du se ett urval av vilka Logitech-möss vi erbjuder och hur de passar olika behov:

Logitech trådlös mus

Om du ofta är på resande fot eller föredrar ett snyggt skrivbord utan för många kablar och sladdar, så har Logitech ett stort utbud av olika trådlösa möss . Dessa Logitech-möss finns givetvis i alla möjliga varianter. Så oavsett om du föredrar att spela med en trådlös mus, om det är mest praktiskt när du gör olika uppgifter hemma och på kontoret, eller om du behöver ett litet nätfodral på språng, så är en trådlös mus precis grejen. Du kan därför kolla vilka Logitech-möss vi har som kan kopplas trådlöst.

Logitech-mus med Bluetooth och mus för bärbara datorer

En Logitech Bluetooth-mus eller en mus för din bärbara dator fungerar precis som en trådlös mus gör, i själva verket är det nästan likadant. Med de flesta trådlösa och bärbara möss har du vanligtvis USB som ansluter den till din dator eller bärbara dator. Med en Bluetooth-mus är det dock inte via USB som du kopplar den till din bärbara dator, det är via Bluetooth-signalen som finns i musen och datorn. Det gör också att du har ännu mindre att hålla ett öga på när du är på resande fot med din Bluetooth Logitech-mus, om du sitter på din bärbara dator i trafiken, jobbet eller skolan. Det ger dig därför stor flexibilitet om du ofta är utomhus och helst vill ha så få sladdar och annat att hålla koll på som möjligt.

En Bluetooth Logitech-mus är därför lika optimal som en trådlös mus när det kommer till streaming på din bärbara dator, då du bara ansluter till din bärbara dator via Bluetooth. Det är möjligt för din Logitech-mus med Bluetooth att fungera inom en räckvidd på upp till 10 meter från din bärbara dator, vilket också gör det bekvämare att ligga i sängen eller på soffan och titta på film. Eftersom Logitechs produkter håller så hög kvalitet betyder det också att du med största sannolikhet inte behöver byta batteri på din Logitech-mus på någonstans från 40 dagar till 18 månader, beroende på vilken Logitech-mus du väljer.

Logitech spelmus

Om du är mer för spel och föredrar att din mus reagerar blixtsnabbt och med militär precision när du spelar dina favoritspel, då är en Logitech-spelmus definitivt något för dig. Dessa gamermöss är gjorda i premiumkvalitet, där innovativa tankar har ägnats åt varje enskild detalj. För en Logitech-mus för spel är en kvalitetsmedveten produkt som har skapats för ett mycket specifikt behov, där specifikationerna helt enkelt måste vara utöver det vanliga.

Du kan därför få gamermöss från Logitech som både är ergonomiska och kan hålla till ganska mycket. Vårt urval av Logitech-möss för spel låter dig också välja bland en massa andra preferenser, som hur hög DPI du vill ha, hur många extra knappar det finns på musen och många andra coola funktioner. Du kan också välja om du föredrar en Logitech-mus för spel med kabel eller trådlös anslutning. När allt kommer omkring är bara det bästa av det bästa bra nog för dig, spelaren. Därför måste du också komma ihåg att ha en stark gamerdator, så att du verkligen kan visa världen din dominans.

Logitech kabelmus

Även om en trådlös mus eller Bluetooth-mus kan vara en hit för många är det också ganska många som fortfarande föredrar kabelmöss, därför har vi på Fcomputer även ett brett utbud av dessa. Logitech kabelmöss är vanligtvis mer exakta och snabbare än trådlösa möss, och de är därför oftast förstahandsvalet för spel, eftersom spelare föredrar hastighet och precision framför allt annat. Det betyder dock inte att de andra Logitech-mössen inte är exakta eller snabba, utan en kabelmus kan göra lite extra när det verkligen behövs. Det handlar dock mest om preferenser.

En annan fördel med en trådbunden Logitech-mus är hur lätt den är att använda. Om du inte kan mycket om datorer eller föredrar den enkla lösningen, då är detta rätt val. För det mesta är det bara att ta med kabeln från musen till en USB-port på din dator eller laptop, och sedan är du redo att börja göra vad du vill. Vi har ett enormt urval av kabelmöss som inte bara är dedikerade till spel, så om du vill ha en vardagsdatormus som är pålitlig kan du definitivt hitta den i vårt sortiment.

Behöver du hjälp med att hitta rätt Logitech-mus hos Fcomputer?

På Fcomputer har vi ett brett utbud av alla sorters Logitech-möss och kompetenta medarbetare som kan nästan allt om Logitech-produkter, datorer och olika datortillbehör, så be oss om hjälp om du har en Logitech-mus i åtanke, men skulle vilja för att få lite mer information om det. Vi står redo att hjälpa dig i en av våra butiker i Århus respektive Köpenhamn, där det även är möjligt att se och eventuellt prova någon av våra många Logitech-möss. Om du har fler frågor om våra Logitech-möss eller datortillbehör i allmänhet är du alltid välkommen att kontakta oss via e- post eller via vår chatt på denna sida.

Vanliga frågor

Varför fungerar inte min Logitech-mus?

Det kan finnas många anledningar. Testa att koppla ur musen och vänta lite innan du ansluter den igen. Prova att använda en annan USB-port i din dator. Att starta om din dator kan ofta lösa fler problem än du tror. Prova eventuellt musen i en annan dator så att du kan ta reda på om det är datorn eller musen som är problemet.

Vilken trådlös mus ska jag välja?

Det beror mycket på dina behov. En vanlig mus med cirka 5 knappar är bra för arbete och hemmabruk. En mer avancerad mus med fler knappar, hög DPI och andra funktioner är bättre lämpad för spel.

Vilken mus leker Astralis med?

Astralis spelar med Logitech G PRO-spelmöss, och de använder även Logitech G PRO-tangentbord för alla turneringar. Logitech G PRO-headset är också en del av organisationens affär med Logitech.