Behöver du en smart, trådlös mus bör du ta en titt på vårt utbud på denna sida. På Fcomputer kan vi erbjuda ett brett urval av läckra trådlösa möss, i många olika former och storlekar. Oavsett om du behöver en ny mus för spel, till jobbet eller till vardagssysslor kan du förmodligen hitta den här hos oss. Vi har både optisk och laser, samt infraröd och mekanisk, från ett brett utbud av marknadens bästa tillverkare. Om detta låter som något för dig, ta en närmare titt på vårt utbud av trådlösa möss nedan och hitta exakt den modell som matchar dina behov.

Resultat: 812
Resultat: 812


loader

Trådlösa möss från de största tillverkarna

Allt fler användare väljer att byta till en trådlös mus, och det finns flera goda skäl till detta. Med en trådlös mus slipper du krånglet med sladden, vilket är särskilt fördelaktigt när du spelar på språng. En tråd kan också skadas, vilket oftast resulterar i att hela musen måste bytas ut. Vi kan därför erbjuda snygga och pålitliga trådlösa möss i många olika nyanser och givetvis även från några av marknadens största tillverkare.

På den här sidan hittar du modeller från märken som:

  • Acer
  • Äpple
  • Logitech
  • rakblad
  • Microsoft
  • SteelSeries
  • Och många andra

Bland dessa kan du vara säker på att hitta en snygg trådlös mus för PC, surfplatta mm

Den perfekta trådlösa musen

För att du ska hitta en trådlös mus som passar just dina behov har vi satt ihop ett brett utbud.

Självklart har vi ergonomiska möss som i kraft av sin design kan hjälpa dig att undvika obehag och ömhet i leder och muskler, även vid daglig användning. Även i förhållande till sensortyp har vi mycket att välja på – från Blue Led, optisk och infraröd, till mekanisk, laser och dubbel lasersensor.

Oavsett önskad storlek, antal knappar, sensortyp och tillverkare kan du säkert hitta exakt den trådlösa musen som passar dina behov. Använd gärna vår sökfunktion till höger på sidan där du kan välja önskat gränssnitt, antal knappar, sensortyp, färg och tillverkare.

Vad bör du tänka på om en trådlös mus?

Innan du investerar i en mus med trådlös teknik finns det ett antal överväganden som du bör överväga. Vilken typ av grepp ska en trådlös mus ha? Hur många knappar ska den ha? Hur mycket ska den väga? Ska det vara laser eller optiskt? Och hur många DPI ska den vara utrustad med?

Typ av grepp : Den ergonomiska designen hos en trådlös mus varierar från modell till modell. Vissa är symmetriskt utformade, medan andra är asymmetriskt utformade. Den asymmetriska designen gör att du ofta lättare kan vila tummen på den trådlösa musen.

Knappar: En trådlös mus finns i modeller med många olika antal knappar. I den mycket enkla änden finns modeller med två knappar och ett mushjul. I den avancerade änden finns trådlösa gamermöss som har en knapp för alla tänkbara funktioner. För de flesta kan det vara trevligt att ha några extra knappar utöver standardknapparna.

Vikt : Vikten på en trådlös mus har stor inverkan på hur den känns att använda. För många kan det vara skönt att musen har en viss vikt, eftersom det gör det lättare att kontrollera den. I vissa av de dyrare modellerna går det till och med att justera vikten med medföljande viktinlägg.

Optisk eller laser : En optisk trådlös mus är bra för att exakt följa plötsliga accelerationer. Av denna anledning är dessa ofta den föredragna typen av trådlösa mus för den som spelar snabba datorspel som t.ex Counter-Strike och League of Legends. Å andra sidan kan en optisk mus ha svårt att fungera korrekt på reflekterande ytor som glas. En lasermus fungerar bra på de flesta ytor, å andra sidan kan den bli mer instabil om den ska gå riktigt snabbt och exakt.

Antalet DPI : DPI står för "dots per inch" och indikerar hur skarp bilden din mus navigerar är. Ju högre DPI, desto mer exakt återges rörelsen av musen med datormarkören. Om du spelar dataspel, som till exempel first person shooters, där det är viktigt att kunna sikta snabbt och exakt, så är en mus med hög DPI en fördel. För många kommer en DPI på runt 800-1600 att vara bekvämt.

Batterier eller laddningsbara : En mus med trådlös kapacitet kan antingen köras på externa batterier (ofta AAA) eller ett internt laddningsbart batteri. Båda fungerar alldeles utmärkt, så valet är en fråga om du föredrar att snabbt kunna byta ut de externa batterierna mot nya, eller helst undviker att köpa nya batterier och istället bara laddar musen då och då.

Stort utbud av gamermöss med trådlös teknik

Behöver du en trådlös mus för spel så lönar det sig med en av de lite bättre modellerna. Vi har ett urval från märkena Razer, SteelSeries och Logitech, som har designat flera trådlösa möss specifikt för spel. Dessa är packade med specifikationer och knappar som gör att musen kan hänga med i alla typer av datorspel.

I de flesta fall kommer dessa gamermöss med tillhörande mjukvara, vilket gör det väldigt bekvämt att ändra musens inställningar så att den passar dina behov. Detta kan vara att ändra DPI och hastighet, samt att välja några av funktionerna för de extra knapparna.

Välj en trådlös mus som matchar resten av din installation

En datormus med trådlösa funktioner kan komma i en mängd olika utföranden och färger. Om du är orolig för att din trådlösa mus ska passa in i resten av din datorutrustning (tangentbord, bildskärm, headset etc.) finns det gott om möjligheter till detta.

För många kommer en tidlös svart färg att vara det mest naturliga valet. Men för andra kan några lite festligare färger på en trådlös mus hjälpa till att liva upp arbetsplatsen lite.

Många av modellerna kommer även med LED-lampor, som också finns i ett stort urval av färger. För vissa av modellerna kan du till och med ställa in färgen på LED-lamporna själv.

Skulle du stå kvar med några frågor om rätt val av trådlös mus, tveka inte att kontakta vår vänliga kundtjänst. De är redo att hjälpa dig.