På denna sida hittar du vårt urval av våra upcycle it datorskärmar. Om du behöver en begagnad PC-skärm, ta en titt på den här sidan. Om du vill spara både pengar och ditt CO2-avtryck, bör du välja en begagnad PC-skärm från upcycle it. På Fcomputer säljer vi många olika refurbished datorskärmar billigt online. Det finns därför stor chans att du hittar precis den som passar dina behov. Som alltid har vi flera populära märken. Med fri frakt och 3 veckors returrätt är du i goda händer när du handlar hos oss. Ta en titt på alla våra modeller nedan, eller kontakta vår kundsupport om du har några frågor angående produktval.

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Leta efter upcycle it -märket på Fcomputer

Fcomputer vill vara ett så hållbart företag som möjligt, därför har vi valet att sälja begagnad IT-utrustning, inklusive bildskärmar, PC, laptops, iPads etc. Vi har alltid ett bra och varierat utbud, så du kan hitta en fantastiskt refurbished produkt.

Upycle it är Fcomputer svar på de bäst använda PC-skärmarna till de billigaste priserna, utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Vi är mycket stolta över varumärket upcycle it eftersom det ger oss möjligheten att glädja både dig, din plånbok och miljön.

När du letar efter en begagnad datorskärm från upcycle it får du olika alternativ vad gäller kvalitet. PC-skärmarna från upcycle it får olika betyg, beroende på hur många användningsspår de har. Du kan se på varje enskild produkt att det står betyg A, B eller C. Väljer du en monitor med betyg A får du en skärm nästan utan tecken på tidigare användning. Så det blir nästan som att få en helt ny PC-skärm. Väljer du en B och C blir det fler spår av användning, men i gengäld får du även här en väldigt billig produkt.

När du väljer att köpa en begagnad PC-skärm från upcycle it får du alltid en garanti från tillverkaren, och du får en produkt som våra experter har testat noggrant. Och var det något som behövde fixas så har våra experter såklart också gjort det. Vi ser därför till att du får en begagnad PC-skärm med absolut inget fel på den.

Renoverade PC-skärmar efter dina önskemål hos Fcomputer

Våra kunder har ofta sina egna, specifika krav och önskemål när det gäller att köpa en ny skärm. På Fcomputer har vi därför samlat ett varierat utbud av begagnade PC-skärmar, så att vi kan möta alla önskemål. Oavsett om du har ett speciellt märke, en specifik storlek eller en viss prisklass i åtanke bör du därför inte lura dig själv genom att ta en titt på dina alternativ på denna sida. Vi har självklart gjort det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du letar efter. Med vårt sökfilter till höger på sidan kan du söka efter exakt den begagnade PC-skärm du drömmer om. Välj bland annat önskat videoformat, upplösning och V-synkhastighet. Eftersom vi regelbundet uppdaterar vårt utbud förbehåller vi oss rätten till löpande förändringar i sortimentet. Du kommer därför ofta att kunna hitta nya spännande erbjudanden på refurbished bildskärmar, så håll utkik på sidan om du inte vill missa en bra affär på en begagnad PC-skärm.

Köp en begagnad PC-skärm och spara mycket pengar

På Fcomputer fokuserar vi på att ha ett varierat utbud av begagnade PC-skärmar. Vi kan aldrig 100% garantera att vi har ditt favoritmärke i lager, men då har vi garanterat ytterligare en bra produkt. När du köper en begagnad PC-skärm från upcycle it sparar du mycket pengar. Du kan få en otroligt billig kvalitetsdatorskärm om du köper den begagnad av oss. Om du måste gå ut och investera i en ny bildskärm kommer det att kosta dig mycket mer pengar.

Du kan givetvis köpa billiga LED-skärmar från nya, men vill du ha en toppkvalitet så får du punga ut med mycket pengar. Genom att köpa en begagnad PC-skärm får du en produkt i toppklass för väldigt lite pengar.

Vilken begagnad PC-skärm ska jag välja?

Det finns generellt två typer av skärmar på marknaden; LED och LCD. Du kanske har hört talas om dem båda, även om de flesta väljer LED-skärmar. Skillnaden mellan de två PC-skärmarna är hur ljuskällan är uppbyggd. En LCD-skärm är uppbyggd kring flytande kristaller, därav namnet Liquid Crystal Display. En LED-skärm är uppbyggd med många LCD-paneler, men där skillnaden ligger är i förhållande till ljuskällan. LED har en annan sorts bakgrundsljus vilket gör att intensiteten på ljuset på skärmen varieras. Där fördelar LCD-skärmarna ljuset jämnt.

LCD-skärmar är ofta snabbare och billigare, men LED är ofta bara lite bättre i kvalitet. Oavsett vilken begagnad PC-skärm du väljer kommer du att få en bra produkt i vår upcycle it kategori.

Begagnad PC-skärm från Philips

Ett märke som håller riktigt bra är Philips. En begagnad PC-skärm från dem är därför alltid ett bra val. Vi har även många andra märken som alla är bra.

Slå ett slag för miljön med en refurbished datorskärm

Det finns många fördelar med att välja en refurbished skärm online hos Fcomputer. Förutom att det är ett mycket billigare alternativ är det också det miljövänliga. När du köper en begagnad PC-skärm bidrar du inte till global produktion. Istället hjälper du till att bidra till en mer hållbar värld – utan att behöva nöja dig med en medioker produkt. Du kan hitta alla populära tillverkare som du är van att träffa på Fcomputer, inklusive Dell, HP och Lenovo. Klicka på de olika modellerna och läs mer om deras specifikationer.

Naturligtvis vill vi också marknadsföra vårt eget varumärke upcycle it , eftersom du kan vara helt säker på att du får en begagnad PC-skärm som fungerar. Vi på Fcomputer är glada över att vi kan bidra till en mer miljömedveten värld och en mer miljömedveten konsumtion.

Har du frågor angående upcycle it?

Letar du efter en bra, funktionell och billig begagnad PC-skärm? Då bör du ta en titt på våra begagnade PC-skärmar från vårt eget märke upcycle it. Våra experter står redo att svara på dina frågor, oavsett om det gäller LED-skärmar, LCD-skärmar, begagnade PC-skärmar eller liknande.

FAQ

Är de begagnade skärmarna fortfarande bra?

Ja, de är både genomkontrollerade och i gott skick. Vi säljer endast en begagnad PC-skärm om den är i mycket gott skick. A är den bästa konditionen, och då kommer B och C i vår division.