Böjd skärmteknik har kommit långt, och många av de bästa bildskärmarna på marknaden idag är böjda. Det finns många tillverkare som tagit marknaden med sina böjda skärmar, men en av de allra bästa är utan tvekan AOC. Detta inkluderar också det faktum att AOC vet vad som gör en spelmonitor till en spelmonitor, varför deras produkter är på 144Hz eller mer. Så om du letar efter en AOC-böjd 144Hz-skärm har du kommit till rätt ställe. När du köper en AOC-böjd 144Hz-skärm kommer du in i en realistisk spelvärld där du nästan absorberas av din skärm. Krökningen gör mycket mer än de flesta tror, därför föreslår vi att du tittar närmare på vårt urval av AOC-böjda 144Hz-skärmar.

Resultat: 26
Resultat: 26


loader

Köp en AOC-böjd 144Hz-skärm på Fcomputer

AOC curved 144Hz är en av de mest populära typerna av monitorer på marknaden idag, och det finns många goda skäl till det. Deras unika design och användarvänlighet har gjort dem mycket eftertraktade, och de har använts i alla möjliga applikationer, från underhållning till professionella miljöer. AOC böjd 144Hz har ett antal fördelar som gör dessa datorskärmar idealiska för datorer som ska användas för spel , streaming, arbete, skolarbete och mycket mer. Det gör att de på många sätt är väldigt mångsidiga i sin användning, och du behöver därför inte vara rädd för att du ska låsa dig till att använda din AOC curved 144Hz till en specifik sak.

AOC böjda 144Hz-skärmar är designade med ett böjd format som ger dem en hel del fördelar jämfört med platta skärmar. Det första och mest uppenbara är att de bara är mycket trevligare att titta på. Detta beror på att skärmar med krökning kan ge en mer naturlig betraktningsvinkel, vilket är mycket bekvämare för ögonen. Det innebär också att skärmen kan visas i ett mycket större format, vilket gör det möjligt att se mer innehåll samtidigt. Det böjda formatet ger också en bredare betraktningsvinkel, vilket gör det möjligt att se mer av skärmen och därmed ge en bättre användarupplevelse. Det beror på att en AOC böjd 144Hz monitor aktiverar ditt perifera seende, och det är på så sätt du får den extra överblicken, så att du kan se hela vägen ut i skärmens kanter, vilket ger dig extremt bra fördjupning i spel och filmer, när du har enböjd PC-skärm .

En AOC-böjd 144Hz-skärm har specifikationer utöver det vanliga

AOC böjda 144Hz-skärmar har också en mycket hög upplösning som ger en bättre bildkvalitet. Upplösningen ligger typiskt på runt 2560 x 1440, och du kan räkna med att den aldrig ligger under full HD, vilket ger en mycket skarp och detaljerad visning av innehållet på skärmen. Datorspel i högsta grafik kommer därför att ge efter och visa dig allt de har att erbjuda så fort du ansluter en AOC böjd 144Hz-skärm till din dator eller konsol , och du får dessutom fantastisk bildkvalitet när du sitter och njuter med alla dina favoritserier och filmer. Krökningen innebär också att användare kan få en mycket jämnare bild av rörelse, vilket gör den särskilt bra för spel. För här är det ofta viktigt när något rör sig, och det kan ofta gå mindre än en sekund mellan liv och död, då kan man uppenbarligen inte vänta på något, och måste därför ha bästa möjliga skärm.

En annan stor fördel med AOC-böjda 144Hz-skärmar är att de har en mycket låg respons tid – ofta från 5 millisekunder eller mindre. Detta innebär att dessa monitorer kan reagera mycket snabbt på input, vilket möjliggör en mycket mer exakt spelupplevelse. Det är riktigt häftigt om du spelar tävlingsspel som Counter Strike eller League of Legends, där saker och ting ofta måste gå riktigt fort och din utrustning därför måste reagera med en viss hastighet. Samtidigt gör detta det också möjligt att se videor och annat innehåll med mindre eller ingen suddighet, vilket för många är riktigt coolt. Så AOC vet verkligen vad de gör.

Det finns också en god sannolikhet att du kan hitta en AOC-böjd 144Hz-skärm med antingen NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Detta ger dig en självklar möjlighet att få en skärm som ger dig en otroligt stabil skärm. Det enda du behöver vara medveten om är att du måste ha ett kompatibelt grafikkort . För G-SYNC behöver du ett NVIDIA-grafikkort och för FreeSync behöver du ettAMD-grafikkort . Samtidigt kräver ett wild grafikkort också en stark processor om det ska kunna köras ordentligt, och på samma sätt krävs också en tillräckligt bra strömförsörjning om hela molevitten ska fungera som den ska.

Se till att du har rätt utrustning

En AOC-böjd 144Hz-skärm är, som du säkert har märkt, riktigt snygg. Ändå måste den ha lite annan utrustning runt sig om du verkligen vill få ut det mesta av den, och det är därför det är tur för dig att vi har en hel del gamerutrustning . Om du behöver ett best av en gamerdator , som du vill ansluta din AOC curved 144Hz till, så har vi det på Fcomputer. Det finns också en bra mängd gamermöss , där speciellt Logitech gamermöss och Corsairmöss är riktigt bra. Ingen spelare klarar sig utan ett snyggt gamertangentbord och här föreslår vi att du tittar på utbudet från Logitech och Corsair .

Det är alltid härligt med en bra visuell miljö när man sitter och gamer många långa timmar och här är en AOC-böjd 144Hz-monitor så klart ett självklart val. Men det är inte bara det visuella som betyder något när du sitter och spelar. Det är ofta nästan lika mycket ljudet. Med ett par gamerhögtalare kan du njuta av varje detalj av ljudet i hela ditt hem, och samtidigt ger de en bra möjlighet för dig att lyssna på fantastisk musik, även om du inte sitter direkt framför din dator . För när du verkligen vill låsa dig med ditt spel är ett gamer-headset precis grejen. Då kan du sitta ostört framför din ALOC-böjda 144Hz-skärm och spela på dina villkor.

Sammantaget är AOC curved 144Hz ett bra val för alla som letar efter en skärm som är både bekväm och kraftfull. Deras böjda format ger användaren en mycket bekväm betraktningsvinkel, och deras höga upplösning och låga respons tid gör dem till ett bra alternativ för spel, streaming, arbete, skolarbete och mycket mer. Kort sagt, det blir inte mycket bättre. Har du några frågor om våra produkter, eller finns det någon annan form av hjälp du vill ha? Tveka i så fall inte att kontakta vår kundtjänst. Vi vill väldigt gärna hjälpa dig att hitta precis det du letar efter, oavsett om det är en AOC böjd 144Hz skärm eller något helt annat.