Den tyskägda hårdvarutillverkaren be quiet! står bakom ett stort antal spännande produkter och på Fcomputer har vi ett brett urval av produkter från det erkända varumärket. Om du behöver ett nätaggregat, CPU-kylare, fläkt eller kanske ett nytt väska är det här platsen för dig. Vi uppdaterar ständigt vårt utbud och du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt sortiment eller specifika produkter från det välkända varumärket. Hitta det du saknar på dessa sidor

Resultat:
Resultat: 62


loader

Short Låt tystnaden tala med Be quiet!

Be quiet! är en ledande tillverkare av tysta och högpresterande datorkomponenter. Företaget grundades i Tyskland 2002 och har sedan dess fokuserat på att utveckla komponenter som håller ljudet på en minimal nivå samtidigt som de presterar på topp. Be quiet! har idag en bred portfölj med allt från kraftaggregat och processorkylare till fläktar och chassin.

Låg ljudnivå

Be quiet! gör produkter som är utformade för att minska ljudet till ett absolut minimum. Deras fläktar till exempel, är utrustade med finjusterade rotorblad och en ökad magnetbeläggning vilket resulterar i en betydligt tystare kylning än konkurrenterna. Kraftaggregaten är utrustade med högkvalitativ elektronik och fläktar som minimerar oljud när de är i drift.

Unik design

Be quiet! är engagerade i att erbjuda unika och innovativa designlösningar som särskiljer dem från konkurrenterna. Deras chassin har till exempel ventilstyrda luckor som automatiskt öppnas och stängs beroende på enhetens temperatur, vilket ger en förbättrad luftflödeskontroll. Deras processorkylare är också gjorda med ett snyggt och rent utseende som passar in i många olika byggmiljöer.

Hållbarhet

Ett av Be quiet! främsta fokusområden är att tillverka produkter som är hållbara och energisnåla. Deras kraftaggregat är till exempel 80 PLUS-certifierade vilket innebär att de uppfyller strikta krav på minsta energiförbrukning. Deras processorkylare och fläktar har också en hög livslängd, vilket sparar både pengar och miljö.

Teknisk expertis

Be quiet! har ett starkt tekniskt kunnande och en passion för innovation. De är ständigt på jakt efter nya sätt att göra sina produkter mer högpresterande och effektiva. Deras fläktar har till exempel ett unikt dubbelvinklat bladdesign som ger bättre luftflöde, vilket ökar produktens kylkapacitet utan att öka bullernivåerna.

Kvalitetskontroll

Be quiet! har en tydlig kvalitetskontrollprocess för alla sina produkter. Varje delkomponent testas noggrant och produkterna testas i sin helhet innan de säljs. Detta resulterar i hög produktkvalitet och säkerställer att varje produkt som lämnar fabriken möter Be quiet!s höga standarder för tysta och effektiva datorkomponenter.