Om du är i behov av RAM till ett skarpt pris, då har du kommit rätt. Här på Fcomputer bär vi det populära märket BIOSTAR. Med BIOSTAR får du kvalitet i absolut världsklass, så om du letar efter nytt RAM-minne är den här sidan perfekt. Vi anstränger oss för att erbjuda våra lojala kunder ett brett urval av den bästa hårdvaran på marknaden, och vi håller oss uppdaterade om de senaste produkterna från BIOSTAR. Som alltid är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt urval.

Resultat:
Resultat: 41


loader

BIOSTAR - Högteknologiskt datorkomponenter

BIOSTAR är en av de ledande tillverkarna av högteknologiska datorkomponenter. De grundades 1986 och har sedan dess utvecklat ett brett utbud av moderkort, grafikkort och industriella datorlösningar. Företaget är kända för sin innovativa teknik och höga kvalitet.

Kraftfulla Moderkort från BIOSTAR

BIOSTAR:s moderkort är kända för sin höga prestanda och pålitlighet. De är utrustade med de senaste tekniska funktionerna såsom PCIe 4.0 och M.2-lagring. BIOSTAR:s moderkort är byggda för att förbättra ditt system och optimera din upplevelse.

Innovativa Grafikkort från BIOSTAR

BIOSTAR:s grafikkort drivs av den senaste NVIDIA- eller AMD-tekniken och är optimerade för att leverera exceptionell grafikprestanda. Grafikkorten är utformade för att leverera utmärkt prestanda medan de är tysta samt ha tillförlitliga kylsystem. BIOSTAR:s grafikkort har blivit en favorit bland datorentusiaster runtom i världen.

Högeffektiva Industriella Datorlösningar från BIOSTAR

BIOSTAR:s industriella datorlösningar finns tillgängliga i flera varianter och är anpassningsbara för en mängd olika användningar. De är designade för att klara av höga arbetsbelastningar och hård användning. BIOSTAR:s industriella datorlösningar är perfekta för att automatisera processer i tillverkning och industriella områden.

Optimerade HTPC-lösningar från BIOSTAR

BIOSTAR:s HTPC-lösningar är optimerade för hemunderhållningsbranschen. Dessa lösningar är lätta och kompakta samt har låg energiförbrukning. De kan enkelt integreras i ditt hemnätverk och ge dig en pålitlig och kraftfull upplevelse för dina kreativa projekt eller filmupplevelse.

Anpassade Applikationslösningar från BIOSTAR

BIOSTAR erbjuder anpassade applikationslösningar för industriella och företagskunder. Deras lösningar är utformade för att möta kraven och behoven från specifika industrisektorer. BIOSTAR:s anpassade applikationslösningar kan hjälpa till att optimera specifika delar av verksamheten och förbättra produktiviteten.