På Fcomputer anstränger vi oss för att erbjuda våra kunder den bästa hårdvaran och utrustningen från de bästa tillverkarna på marknaden. Därför har vi såklart även ett brett utbud från Bixolon, som om någon är kända för sina höga kvalitetskrav. Behöver du till exempel något speciellt för scanning och utskrift, då har du kommit helt rätt. Vi lägger kontinuerligt till nya produkter från Bixolon, så att du har tillgång till deras bästa och mest populära produkter. Hitta de förbrukningsvaror och slitdelar du behöver, här på Ta en titt på hela utbudet här på sidan.

Resultat:
Resultat: 100


loader

BIXOLON - Ledande leverantör av skrivare för handel och industri

BIXOLON är en av de ledande leverantörerna inom termisk utskriftsteknologi för handel och industri. Sedan starten 2002 har BIXOLON utvecklat högkvalitativa och tillförlitliga skrivare som används för utskrift av kvitton, etiketter och biljetter på en mängd olika marknader såsom detaljhandel, logistik, sjukvård och transport.

Snabb utskriftshastighet

BIXOLON:s skrivare har en snabb utskriftshastighet på upp till 12 tum per sekund, vilket gör det möjligt för användare att hantera höga volymer av utskrifter inom en kort tidsram.

Stöd för många olika skrivarupplösningar

Med en mängd olika skrivarupplösningar tillgängliga stödjer BIXOLON:s skrivare utskrift av högkvalitativa etiketter och kvitton, såväl som biljetter med hög upplösning.

Flexibla anslutningsmöjligheter

BIXOLON:s skrivare stödjer ett brett utbud av anslutningsalternativ, inklusive USB, seriel port, Ethernet och Bluetooth, vilket ger användarna flexibilitet när det gäller hur de vill ansluta till sina enheter.

Förbättrad användarupplevelse

BIXOLON:s skrivare har en lättanvänd och intuitiv design, vilket gör det enkelt för användare att navigera genom funktionerna och göra justeringar efter behov. Dessutom är skrivarna tysta och pålitliga, vilket bidrar till en positiv användarupplevelse.

Hållbarhet och energieffektivitet

BIXOLON:s skrivare är tillverkade för att vara hållbara och energieffektiva, med funktioner som automatisk avstängning och lägre strömförbrukning när enheten inte är i användning. Detta minskar avfallet och sparar energi, vilket bidrar till en mer hållbar arbetsplats.