Här på denna sida hittar du vårt utbud från Brocade. Den välrenommerade tillverkaren står bland annat bakom flera pålitliga nätverkslösningar, samt hubbar och switchar till skarpa priser. Därför kan du självklart även hitta ett brett utbud från Brocade, här på Fcomputer. Vi lägger regelbundet till nya produkter i vårt sortiment, så att du kan hitta deras bästa produkter när du handlar hos oss. Dessutom är du varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående nämnden. Om du också vill ha en effektiv nätverkslösning, ta en titt på sidan här och hitta den som passar dina behov och önskemål.

Resultat:
Resultat: 3


loader

Brocade är en global ledare på marknaden för nätverkslösningar för företag

Med en historia som sträcker sig över tre decennier, utvecklar de teknik som hjälper organisationer att hantera sina nätverk på ett effektivt och säkert sätt. De har ett brett sortiment av produkter som inkluderar nätverksväxlar, trådlösa lösningar, programvara och tjänster.

Breddad bandbredd

Brocade's nätverksväxlar har en hög bandbreddskapacitet vilket gör att stora mängder data kan hanteras utan prestandaproblem. Detta är särskilt viktigt för företag som kräver höga prestanda för att hantera stora mängder data och trafik på en daglig basis.

Säkerhet

Brocade's nätverkslösningar innehåller en mängd säkerhetsfunktioner som skyddar företagsdata från cyberhot. Detta inkluderar brandväggar, VPN och SSL-lösningar som är utformade för att minimera risken för dataintrång och skydda företagets känsliga data.

Enkel skalbarhet

Brocade's nätverksväxlar och trådlösa lösningar är utformade för att vara lätta att skalera efter behov. Detta innebär att företag kan anpassa sin nätverkskapacitet efter behov varje dag och därmed upprätthålla hög prestanda.

Nätverksövervakning

Brocade's nätverksövervakningsprogramvara ger företag en omfattande översikt av deras nätverksprestanda och hjälper till att identifiera eventuella problem. Detta gör det möjligt för företag att snabbt felsöka och åtgärda problem och därmed minimera ner tid och produktionsbortfall.

Lång livslängd

Brocade's produkter är konstruerade för att hålla under lång tid. De är robusta och tillverkade av högkvalitativa material, vilket betyder att de inte behöver ersättas eller uppgraderas så ofta som andra nätverksprodukter. Detta kan betyda betydande kostnadsbesparingar för företaget över tid.