På denna sida kan du ta en närmare titt på vårt varierade sortiment från BUFFALO. BUFFALO står bland annat bakom ett stort antal olika produkter för lagring och backup, och du hittar ett brett urval av dessa just här hos Fcomputer. Behöver du till exempel en fiberkanallagringsserver, eller kanske en USB-lagringsserver till ett skarpt pris, så är BUFFALO ett självklart val. Om det är nätverkslagring du saknar så har vi även ett omfattande utbud av deras populära NAS-servrar i många olika prisklasser. Vi kan även erbjuda ett brett utbud av deras bästa externa hårddiskar, samt högkvalitativa interna hårddiskar. Oavsett vilken storlek intern eller extern hårddisk du letar efter kan du förmodligen hitta en passande modell här hos oss. Om det är en Solid State Drive du är i behov av så har vi givetvis även ett brett urval av SSD från BUFFALLO och vi lägger kontinuerligt till nya modeller i sortimentet. Behöver du säkerhetsprogramvara för till exempel videoövervakning kan BUFFALO även möta dina behov här. Du kan hitta bland annat videoövervakningsprogram och antivirusprogram på denna sida, i både den dyra och billiga änden av prisskalan. Om du behöver en trådlös nätverksadapter, eller kanske en bärbar Blu-ray-spelare, så har du definitivt kommit till rätt ställe. BUFFALO erbjuder flera olika nätverkslösningar, såsom PCI-E nätverkskort, USB-nätverkskort och trådlösa routrar du kan lita på. Om du har några frågor angående produktval, eller mer allmänna frågor angående vårt sortiment från BUFFALO, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt utrustning. Om du också vill undvika att kompromissa med kvaliteten på din hårdvara, ta en titt på den här sidan och hitta den BUFFALO-produkt du behöver.

Resultat:
Resultat: 2


Buffalo - Om företaget

Buffalo är ett företag som grundades i Texas, USA år 1979. Sedan dess har de varit en av de ledande tillverkarna av nätverksutrustning, däribland switchar, routrar och modem. Buffalo har ett brett sortiment av produkter som passar både till företag och privatpersoner. De fokuserar på att erbjuda hög prestanda, tillförlitlighet och användarvänlighet till ett överkomligt pris.

Enkel installation

Buffalo-produkter är enkla att installera och använda, med en snabb och enkel installationsguide och konfigurationsverktyg. Du behöver inte vara en teknisk expert för att kunna använda deras utrustning.

Utmärkt prestanda

Med Buffalo-produkter får du utmärkt prestanda och höghastighetsanslutningar utan några fördröjningar. Även om du har flera enheter som är anslutna samtidigt, kommer du fortfarande att uppleva en jämn och tillförlitlig uppkoppling.

Hög säkerhet

Buffalo har höga säkerhetskrav på sina produkter. De erbjuder funktioner som VPN-inställningar, brandväggsskydd och integritetskontroller för att skydda din data och hindra obehöriga från att få åtkomst till ditt nätverk.

Flexibilitet

Buffalo-produkter kan användas i olika miljöer och situationer. Oavsett om du vill använda dem för ditt hem eller på kontoret, är deras produkter utformade för att passa dina behov. De erbjuder också möjligheten att anpassa inställningarna för att passa dina specifika behov.

Miljövänlig

Buffalo har ett åtagande att producera miljövänliga produkter. De har infört flera miljövänliga åtgärder i sin produktionsprocess, inklusive användning av förnybara energikällor och återvinning av komponenter. Dessutom uppmuntrar de sina kunder att återvinna gammal nätverksutrustning för att minska avfallet.