På Fcomputer tror vi att du förtjänar den bästa hårdvaran på marknaden. Det är därför vi anstränger oss för att bära hårdvara och utrustning från de bästa märkena. I detta sammanhang erbjuder vi även ett brett utbud av produkter från C2G. C2G är kända för sin höga kvalitetsstandard och sina skarpa priser. Vi erbjuder kvalitetsprodukter såsom nätverkskablar, bildskärmskablar och ljudkablar mm från C2G. Om du har några frågor angående vårt urval eller specifika produkter, tveka inte att kontakta oss.

Resultat:
Resultat: 1225


C2G - En mångsidig tillverkare av högkvalitativa kablar och adaptrar för dina digitala behov.

C2G är en tillverkare av högkvalitativa kablar och adaptrar för en mängd olika applikationer. Företaget grundades i USA 1984 och har sedan dess blivit känt för sin höga kvalitet, sina innovativa produkter och sin förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar för sina kunder. Med en bred produktportfölj som inkluderar allt från HDMI-kablar och USB-adaptrar till rullbara projektorstativ och högtalarväggar, är C2G den perfekta tillverkaren för alla som behöver pålitliga digitala lösningar.

Snabb dataöverföring med USB 3.0-kablar

C2G erbjuder en rad USB 3.0-kablar som garanterar en snabb och pålitlig dataöverföring. Dessa kablar är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hög prestanda och hållbarhet, samtidigt som de är kompatibla med de flesta enheter som använder USB 3.0-standarden.

Flexible HDMI-kablar för enkel installation

Med C2G:s flexibla HDMI-kablar kan du enkelt ansluta dina enheter till en TV eller projektorn. Dessa kablar har en hög överföringshastighet och garanterar en enkel installation på grund av sin flexibla och smidiga design, vilket gör att du kan placera dina enheter precis där du vill ha dem.

Högkvalitativ audio- och videoutrustning

Oavsett om du letar efter högtalare, förlängningskablar eller väggfästen så har C2G produkterna som du behöver. Deras audio- och videoutrustning är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar en pålitlig prestanda för en rad olika applikationer.

Variabel teknik för bättre anslutning

C2G:s produkter innehåller en mängd olika tekniker som garanterar en bättre anslutning och en smidigare användning. Från teknik som EDID-emulering till HDMI ARC och DisplayPort MST, kan du lita på att C2G har de produkter som du behöver för att få ut det mesta av dina digitala enheter.

Avancerade nätverkslösningar för företag

Oavsett om du har ett litet kontor eller en stor företagsanläggning så har C2G de nätverkslösningar som du behöver. Deras avancerade routrar, switchar och kablar garanterar en snabb och pålitlig uppkoppling, samtidigt som de är lätta att använda och installera.