Om du letar efter ett tufft och snyggt fodral till din smartphone kan du ta en titt på sidorna här. Här hittar du vårt produktutbud från det populära märket, Case-Mate, som bl.a. erbjuder smartphoneskal och Apple Watch-remmar som har presterat design och kvalitet till det yttersta! Så om du letar efter fodral eller Apple Watch-remmar som skyddar din dyrbara utrustning och samtidigt har en snygg design är det definitivt värt att ta en titt på vårt utbud här! Vi håller oss uppdaterade om nya produkter, så du kommer alltid att kunna hitta de senaste och bästa produkterna från Case-Mate på vår hemsida! Om du har några frågor angående produktval, är du välkommen att kontakta oss - vi hjälper alltid gärna våra kunder.

Resultat:
Resultat: 10


Case-Mate - Skyddande mobiltillbehör av hög kvalitet

Case-Mate är en tillverkare av högklassiga skydd för mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Sedan 2006 har de gått i täten för innovation och innovation på marknaden genom att erbjuda funktionella och stilfulla mobiltillbehör.

Durable materialer

Case-Mate uppnår slitstarka materialer genom att använda tunga och starka kvalitetsmaterial i sina produkter. T.ex aramid fiber eller äkta läder.

Design för varje stil

Oavsett om du letar efter en sportig, professionell eller avslappnad mobilskydd så har Case-Mate en design för dig. Design kan matchas med din klädsel och personliga smak.

Slimmad design

Case-Mates mobiltillbehör omfattar ett brett utbud av stilar, men ingen av dem är onödigt stor. Deras tillbehör är alltid lika slimmade som det går, med perfekt passning.

Multi-lagers skydd

För användare som vill ett extra robust skydd så erbjuder Case-Mate multi-lagers skydd. Där varje lager av materialet har en annan funktion som skyddar mot olika skador.

Miljövänligt

Case-Mates tillbehör är gjorda av återvinningsbart material för att minska påverkan på miljön. Tillbehör har utformats för att återanvändas och minimera miljöskadlig avfall.

Oavsett om du är ute efter ett skydd för din telefon eller surfplatta, garanterar Case-Mate skydd för alla typer av enheter. Med högkvalitativa material och ett brett utbud av designer som passar alla behov, står Case-Mate ut som en pålitlig och produkttillverkare för mobil tillbehör på marknaden.