Om du gillar elektronik och hårdvara i världsklass, då har du förmodligen också blivit bekant med det populära märket Casio. Från sitt huvudkontor i Tokyo har den multinationella tillverkaren stått för kvalitet och tidlös design i årtionden. Därför har vi givetvis även ett stort sortiment från Casio, i flera olika produktkategorier. Om du till exempel vill få tag i någon speciell utrustning för scanning och utskrift, så är Casio verkligen ett mycket bra ställe att börja. Vi kan bland annat erbjuda deras populära etikettskrivare som är både effektiva och pålitliga. Vi har naturligtvis Casio etikettskrivare i flera olika prisklasser. På så sätt är chansen stor att du kan hitta rätt produkt, oavsett om du ligger i den dyrare eller billigare änden av prisskalan. Om det är förbrukningsvaror och slitdelar för tryck som du saknar så kan Casio möta dina behov även här, med deras färgband (matris). Vill du förbättra dina TV- och filmupplevelser i form av en bättre hemmabio så har vi även ett brett utbud av olika projektortillbehör från det välkända varumärket. Du kan till exempel hitta ett stort urval av deras projektorlampor i både den dyra och billiga änden av prisskalan. Casio tillverkar även olika högkvalitativa kontorsmöbler. Om du till exempel behöver använda en speciell miniräknare eller miniräknare är tillverkaren ett självklart val. Du hittar bland annat grafräknare, miniräknare, utskriftsräknare, vetenskapliga miniräknare och allmänna miniräknare för skrivbordet, här hos oss. Från skrivarutrustning, projektorutrustning och kameratillbehör, till kontorsmöbler, kassaapparater och strömadaptrar. Vad du än saknar av dessa produkter kan du förmodligen hitta det bland vårt utbud från Casio. Har du frågor angående vårt sortiment eller produktutbud är du mer än välkommen att kontakta oss som vanligt. Ta en närmare titt på utbudet på denna sida och hitta den produkt du behöver.

Resultat:
Resultat: 71


loader

Casio - Kvalitet, funktion och stil

Casio är en av de största tillverkarna av klockor och digitala instrument i världen. Företaget grundades 1946 i Tokyo, Japan och har sedan dess varit ett varumärke känt för sin kvalitet, funktion och stil. Casio drivs av en passion för innovation och en vilja att utveckla teknik som kan hjälpa människor i vardagen.

Smart klockteknik

Med Casios smarta klockor kan du hålla koll på ditt dagliga aktivitetsmönster, din träningsfrekvens och specifika träningsrutiner. Klockan är dessutom designad för att ge användaren en mer direkt kommunikation mellan mobiltelefonen och handleden.

Tuffa klockor för friluftsliv

Casios klockor är speciellt designade för de som älskar friluftsliv och extrema sporter. Deras tåliga konstruktion gör dem till ett perfekt val för tuffa utomhusaktiviteter såsom bergsklättring, dykning och utförsåkning.

Praktiska för golfspelare

Casio har tagit fram praktiska klockor för golfspelare som erbjuder precision och information om banan. Klockan mäter avstånden mellan boll och flagga, ger information om hinder och zoner på banan och är även utformad för att tåla väder och vind.

Digitala pianon

Casio är också en erkänd tillverkare av digitala pianon. Deras privia-serie består av högkvalitativa digitala pianon med en naturlig känsla och enastående ljudkvalitet. Dessa digitala pianon passar både för den professionella pianisten och för dem som vill ha ett hemmakontor med realistiskt klingande piano.

Kalkylatorer

Casio är också kända för sina kalkylatorer. Från grundskoleklassrummet till professionell verksamhet har Casio alltid funnits till hands när det gäller att förenkla matematiska beräkningar. De har utformat ett brett utbud av kalkylatorer med olika funktioner och användningsområden, allt från vetenskapliga kalkylatorer till normala kontorsmodeller.