Här på denna sida hittar du vårt utbud från Celly. Om du behöver ett surfplattafodral, eller kanske ett fodral till din smartphone, då har du kommit till rätt plats. Här på Fcomputer gör vi allt för att kunna erbjuda ett brett urval av den bästa hårdvaran, utrustningen och tillbehören på marknaden, och i detta avseende är Celly inget undantag. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment från den välkända tillverkaren, så att du har tillgång till deras bästa produkter när du handlar hos oss. Ta en titt på hela utbudet nedan och hitta det du saknar.

Resultat:
Resultat: 17


Celly - Ledande varumärke inom mobiltelefontillbehör

Celly är ett ledande italienskt varumärke inom mobiltelefontillbehör, grundat 1998 i Modena, Italien. Med en passion för innovation och teknik, har Celly snabbt etablerat sig som en av de ledande tillverkarna inom branschen.

Deras sortiment omfattar ett brett utbud av mobiltelefontillbehör, inklusive skal, skärmskydd, laddare, hörlurar och bilhållare. Med ett särskilt fokus på design och kvalitet strävar Celly ständigt efter att skapa tillbehör som inte bara är funktionella utan också stilfulla.

Hållbarhet

Celly prioriterar hållbarhet i sin produktion och använder återvunna material när det är möjligt. De strävar mot att minska sin klimatpåverkan genom att använda energieffektiv utrustning och genom att kontinuerligt förbättra sina produktionsprocesser.

Trådlösa hörlurar

Cellys trådlösa hörlurar har hög ljudkvalitet och en bekväm passform. De är utrustade med brusreduceringsteknik som minskar bakgrundsljud och gör det enklare att koncentrera sig under samtal eller lyssna på musik.

Snabbladdning

Cellys laddare kan ladda upp till fyra gånger snabbare än vanliga laddare, vilket ger en snabb och smidig laddningsupplevelse. Med en automatiserad övervakning av laddningstiden, minskar de risken för överhettning och skador på din enhet.

Bilhållare

Cellys bilhållare är tillverkade av högkvalitativt material som garanterar säkerhet och stabilitet för din telefon under resan. De har flera justeringsmöjligheter för att passa olika telefonmodeller och har en stark sugkopp som garanterar enkel montering och demontering.

Skärmskydd

Cellys skärmskydd är tillverkade av tåligt glas eller säkerhetsfilm som garanterar skydd mot repor och stötar. Med hög transparens och enkla applikationsinstruktioner, är deras skärmskydd både funktionella och enkla att använda.