På denna sida hittar du vårt utbud från Chenbro. Den populära tillverkaren står bakom ett brett utbud av högkvalitativa produkter och vi är därför glada över att kunna erbjuda deras produkter här på Fcomputer. Om du till exempel letar efter några speciella servertillbehör, då har du kommit rätt. Vi håller oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från Chenbro, så att du har tillgång till deras bästa utrustning när du handlar hos oss. Om du inte heller vill kompromissa med din hårdvara och datorutrustning, då är Fcomputer rätt ställe att handla åt dig!

Resultat:
Resultat: 18


Chenbro - Serverchassin och Lagringsväskor

Chenbro är ett ledande företag inom serverchassin och lagringsväskor. Sedan 1983 har de tillhandahållit högkvalitativa och innovativa lösningar för datacenter, företags-och SMB marknader runt om i världen.

Deras produkter är kända för sin driftsäkerhet och höga kvalitet. Chenbro har en bred produktportfölj, från 1U flexibla chassin till högpresterande ASP, SATA / SAS direkt till förarhöljet.

Flera Lösningsmöjligheter

Chenbro tillhandahåller en mängd olika chassin för alla dina databehov. Oavsett om du behöver ett 1U eller 4U chassi, så kommer Chenbro att ha den lösning som passar dig.

Anpassning

Chenbro erbjuder en anpassad produktionsproces. De kan utveckla chassier som exakt passar dina behov. Chenbros produkter är mycket flexibla, med en mängd olika alternativ och tillbehör som gör det enkelt att bygga en produkt som helt passar dina behov.

Kvalitet och tillförlitlighet

Chenbro har många års erfarenhet inom branschen och är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa produkter med hög driftsäkerhet. Med omfattande testing och kvalitets säkring kan du lita på att dina data är säkra.

Hållbarhet

Chenbro har fokuserat på att minska miljöpåverkan genom att använda material och metoder som är mer miljövänliga än traditionella metoder. Deras produkter uppfyller också de internationella standarderna för hållbarhet, såsom RoHS.

Kundsupport

Chenbro har en utmärkt kundsupport och tekniska lag, redo att hjälpa till med eventuella frågor eller problem som du kan ha. Deras webbaserade supportverktyg och tekniska dokumentation är också tillgängliga på flera språk inklusive svenska.

Chenbro är en pålitlig och erfaren partner när det gäller att välja serverchassin och lagringsväskor. Med deras högkvalitativa produkter, anpassningsbarhet och hållbarhet kan du lita på att dina data är säkra.