Här på denna sida kan du hitta vårt breda urval av kvalitetsprodukter från Christie. Om du behöver några speciella projektortillbehör är denna tillverkare ett självklart val. Christie står bakom ett brett urval av tillbehör för projektorer, inklusive högkvalitativa projektorlampor. Här på Fcomputer strävar vi efter att kunna erbjuda den bästa utrustningen på marknaden och här är Christie verkligen inget undantag. Har du frågor angående vårt urval är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt hårdvara och utrustning.

Resultat:
Resultat: 1


Christie - När det gäller visuell teknologi

Christie är en global ledare inom innovativ och högpresterande visuell teknologi. Med en historia som sträcker sig över 90 år och verksamheter i mer än 3o länder, är Christie kända för att leverera högkvalitativa displaylösningar för en mängd olika branscher.

Christie is an ideal choice for businesses looking for advanced technology solutions that offer superior performance, increased efficiency, and stunning visuals. Whether you are in the entertainment industry or the world of business, Christie has the tools and technology to help you communicate your message more effectively than ever before.

Avancerade 3D-projektorer

Christie's marknadsledande projektorer är utformade för att erbjuda enastående bildkvalitet och prestanda för 3D-visning, såväl som för traditionell 2D-projicering. Med hög ljusstyrka och imponerande kontraster, dessa projektorer ger dig en enastående visuell upplevelse.

Displayväggar för videovägg

Christie's displayväggar erbjuder en visuell upplevelse som är oöverträffad på marknaden. Dessa väggar är utformade för att ge en sömlös bild över flera skärmar, vilket ger dig en imponerande synlighet och en magnifik visuell upplevelse.

Digital signage lösningar

Christie's digitala skyltar är helt anpassningsbara för att möta kraven för alla skyltningsbehov. De erbjuder en imponerande upplevelse som omfattar högupplösta bilder och videos för att fånga din publikens uppmärksamhet och presentera information på ett snyggt och effektivt sätt.

Ljud- och bildlösningar för evenemang

Christie's avancerade ljud- och bildlösningar är utformade för att ge en immersiv upplevelse på större evenemang som konserter och festivaler. De ger dig en högkvalitativ ljud- och visuell upplevelse som är enastående och överlägsen.

Optiska enheter för branschledande projektorer

Christie's optiska enheter är utformade för att vara av hög kvalitet och ge enastående bildkvalitet för alla typer av projektion. Dessa enheter erbjuder fantastiska, ljusa och klara bilder, även med höga upplösningar eller i mörka miljöer.