Creative Technology

På Fcomputer har vi en mängd olika datorutrustning och hårdvara till skarpa priser och vi lägger stor vikt vid kvalitet och pålitlighet. Därför är vi glada över att ha ett stort utbud av Creative Technology-utrustning. Vi säljer Creative Technology produkter som moderkort, bärbara datorer och digitalkameror etc. Ska du t.ex. använd utrustning för lagring och backup, då är detta ett perfekt ställe att börja. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya produkter från den populära tillverkaren, så är du ute efter något speciellt kan du ta en titt på vårt varierade sortiment.

Resultat:
Resultat: 75


loader

Creative Technology - Innovativ Teknik för Underhållning och Upplevelser

Creative Technology är en global ledare inom ljud- och underhållningsindustrin, med över tre decennier av erfarenhet av att utveckla revolutionerande teknik som förändrar hur människor upplever och njuter av entertainment.

Grundat 1981 i Singapore, Creative Technology förändrade lanskapet för ljud- och högtalare-teknik med framträdanden som Sound Blaster® och Super X-Fi ™, som är banbrytande för vad som är möjligt med ljudupplevelser. Idag fortsätter Creative Technology att driva gränserna för underhållningstekniken med de nya innovationerna inom Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR).

Högpresterande Högtalarsystem - Upplev Kvalitetsljud

Med Creative Technology's högpresterande högtalarsystem kan du och ditt sällskap njuta av kvalitetsljud. Med imponerande basar och kristallklara diskantljud kan du verkligen känna musiken eller filmerna på ett sätt du aldrig tidigare har upplevt.

Gaming Headsets - Bli fullständigt nedsänkt i Spelet

Creative Technology's gaming headset ger dig en konkurrensfördel i spelvärlden. Med precis ljudåtergivning och brusreducerande funktioner blir du fullständigt nedsänkt i spelet och kan fokusera helt på spelets handling.

MP3-spelare - Ta med Din Musik Överallt

Creative Technology's MP3-spelare är den ultimata följeslagaren för musikälskaren på språng. Med ultrakompakt design och lång batteritid kan du ta med dig hundratals låtar på en enhet mindre än din handflata.

Hörlurar med Aktiv Brusreducering - Tystnad och Fridfullhet Var Du Än Är

Med Creative Technology hörlurar med aktiv brusreducering kan du koppla av var som helst. Med hörlurar som kan stänga ute bakgrundsljudet till 100% kan du alltid njuta av tystnad och fridfullhet var du än befinner dig.

Ljudkort för Audioentusiaster - Förbättra din Musikupplevelse

Creative Technology's ljudkort för audioentusiaster är en dröm för musiklyssnare som vill att deras musik ska låta så bra som möjligt. Med högupplöst ljud och förstklassigt stöd för hörlurar kan du höra alla detaljer i dina favoritlåtar precis som musikern själv.