Om du behöver någon speciell utrustning för din skanner eller skrivare är Datacard ett utmärkt val. Den populära tillverkaren står bakom ett stort urval av förbrukningsmaterial och slitdelar för scanning och utskrift och vi har ett omfattande sortiment här på Fcomputer. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya och spännande produkter från det erkända varumärket, så att du får den bästa utrustningen när du handlar hos oss. Skulle du ha några frågor angående produktval är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss. Hitta det du saknar från Datacard, här på sidan.

Resultat:
Resultat: 6


Datacard är en global ledare inom säkerhets-ID-kort och tryckare

Genom att kombinera innovation, teknologi och pålitliga prestanda har Datacard varit en pådrivande kraft inom branschen i över 50 år.

Långlivade och hållbara

Datacards produkter håller högsta kvalitet och är utformade för att ha en lång livslängd. Med robust boxkonstruktion som skyddar tryckaren från damm och smuts, är dess produktserie en av de mest pålitliga och hållbaraste på marknaden.

Enkel att använda

Med ett intelligent gränssnitt är Datacards tryckare mycket användarvänliga. Tryckarna har enkla inställningsalternativ och kan anpassas till en mängd olika id-program för att säkerställa enkel användning för alla nivåer av personal.

Kompatibilitet

Datacards tryckare integreras med de flesta ID-kort programvaror och arbetar sömlöst med företagsidentifikations- och betalningssystem. Dessutom har Datacard en utbildad teknisk support personal tillgänglig för att hjälpa kunderna om de behöver hjälp.

Hastighet och styrka

Med hastigheter på upp till 200 kort per timme är Datacards tryckare de mest effektiva på marknaden. Trots dess hastighet, upprätthåller produkterna hög kvalitet och skarpa bilder.

Effektivitet

Datacards tryckare använder minimal mängd av färg och skräp vilket gör dem till en av de mest effektiva ekonomiskt för företag och organisationer. Med produkterna från Datacard kan kunderna minska sina kostnader utan att kompromissa med kvaliteten på trycken.