Med ett brett utbud av populära produkter har Datalogic etablerat sig som en av marknadens ledande leverantörer av hård- och mjukvara. Därför har vi såklart även ett stort utbud från det erkända varumärket och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med nya varor. Vi säljer Datalogic produkter som t.ex kablar, kapslingar och USB-kablar. Om du skulle ha några frågor angående vårt sortiment eller specifika produkter är du välkommen att kontakta oss. Ta en närmare titt på vårt sortiment från det välkända märket på sidorna här och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 428


loader

Datalogic - Ledande inom Automatisk Identifikation i över 45 år

Datalogic är en av de ledande företagen inom området Automatic Data Capture (ADC) och Industriell Automatisering. De grundades 1972 i Italien, och är stolta över sin mer än 45-åriga historia av innovation och pålitliga lösningar. Företaget sysselsätter idag över 3000 personer i 30 länder runt om i världen.

Datalogic är specialiserade på att skapa produkter inom Automatic Data Capture-teknologi, exempelvis streckkodsläsare, mobil datasamling, stationära läsare och RFID. Deras produkter används i många olika branscher såsom transport och logistik, hälso- och sjukvård, tillverkning och detaljhandel.

Snabb och tillförlitlig läsning av streckkoder

Datalogics streckkodsläsare har möjlighet att läsa de flesta typer av streckkoder på marknaden snabbt och tillförlitligt. Utrustade med den senaste tekniken, erbjuder de också hög prestanda och hållbarhet även i krävande miljöer.

Mobila datasamlingsterminaler för högsta effektivitet

Datalogic erbjuder högklassiga mobila datasamlingsterminaler, utrustade med ergonomiskt utformade kontroller. Dessa är till för att effektivt och snabbt samla in information utomhus och inomhus. Dessa robusta terminaler kan användas i tuffa miljöer för att påskynda arbetsflödet och kraftigt höja produktiviteten.

Stationära streckkodsläsare för automatisering

Datasamling har aldrig varit enklare med Datalogics stationära läsare. De kan läsa av streckkoder på förpackningar, rör och annat med hög hastighet, vilket effektiviserar arbetsflödet. Detectionskapaciteten är hög och ljud- och ljusindikatorer som ingår i produkterna informerar användaren om systemets status.

RFID för förföljning av varor

Genom att använda Datalogics RFID-lösningar kan tillverkare, grossister, butiker och andra organisationer optimera sina logistik-, produktions- och lagerprocesser. RFID-systemet underlättar informationsspårning och följning av varorna. RFID-taggar kan läsas av från ett avstånd på flera meter och är mycket effektiva för att registrera varuförflyttningar.

Hög effektivitet inom hälso- och sjukvården

Datalogics produkter för hälso- och sjukvården bidrar till effektiv hantering av patientinformation och höjer vårdpersonalens produktivitet. Datalogics läsare är mycket omtyckta efter sitt höga kvalitetsarbete samt sin förmåga att spara tid och bemöta de krav som ställs inom hälso- och sjukvården.