Här hittar du vårt omfattande utbud av kablar mm från Digitus, som sedan länge etablerat sig som en viktig tillverkare av kvalitetshårdvara. På Fcomputer är vi därför glada över att kunna erbjuda Digitus produkter som t.ex nätverkskablar, kablar och skåp. Bland vårt sortiment hittar du bl.a. ett brett utbud av kablar för olika ändamål. Om du har några frågor angående detta urval, eller specifika produkter, är du varmt välkommen att kontakta oss. Hitta det du letar efter här på Fcomputer och gör ett bra köp.

Resultat:
Resultat: 2129


loader

Digitus - IT- och nätverkstillbehör av hög kvalitet

Digitus är tillverkaren som har specialiserat sig på IT- och nätverkstillbehör för både företag och privatpersoner. Företagets huvudkontor ligger i Tyskland, men de distribuerar sina produkter till hela världen. Digitus grundades 1994 och deras affärsidé är att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser.

Breda sortiment av tillbehör för nätverk

Digitus erbjuder ett stort utbud av nätverkstillbehör av hög kvalitet som rackskåp, patchpaneler och switches, både för små och stora företag.

Miljövänligt tänkande

Digitus har ett miljömedvetet fokus och tillverkar sina produkter på ett hållbart sätt. De prioriterar också en återvinningsbar design och användning av energieffektiva material.

Utveckling av produkter med den senaste tekniken

Digitus satsar på att utveckla sina produkter med den senaste tekniken för att möta sina kunders ökande behov. De har t.ex. integrerade HDMI-splittrar som säkerställer hög kvalitet på signalen.

Tillförlitliga produkter

Digitus är kända för att tillverka tillförlitliga produkter som tåler hög belastning under långa perioder. De har även en genomarbetad kvalitetskontroll för att säkerställa att produkterna håller högsta standard.

Konkurrenskraftiga priser

Digitus kombinerar hög kvalitet med konkurrenskraftiga priser för att erbjuda sina kunder de bästa produkterna till rimliga kostnader. Med deras breda sortiment kan de erbjuda lösningar för en mängd olika nätverksbehov.