På denna sida hittar du vårt sortiment från Doro. Den populära tillverkaren står bakom många spännande produktsortiment, såsom mobiltelefoner och tillhörande utrustning. Därför är vi såklart också glada över att kunna erbjuda ett varierat utbud, just här på Fcomputer. Vi anstränger oss för att hålla oss uppdaterade med den senaste utvecklingen från Doro, så att du har tillgång till deras mest populära produkter när du handlar hos oss. Har du frågor angående urvalet är du som alltid mer än välkommen att kontakta oss. Vi hjälper alltid gärna våra kunder att hitta rätt utrustning.

Resultat:
Resultat: 82


loader

Doro: En av de ledande aktörerna inom telefonitillverkning för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Doro är en global tillverkare av telefoner och mobiltelefoner, med huvudkontor i Lund. Doro är specialiserade på telefoner för äldre och personer med funktionsnedsättning. Doro grundades 1974 och har sedan dess varit en pionjär inom telekommunikation. Doro skapar innovativa och användarvänliga enheter som gör det enkelt för alla att vara uppkopplade.

Säkerhet

Doro-telefoner är utformade med säkerhet i åtanke. De har inbyggda funktioner som skyddar mot bedrägeri och ger användarna möjlighet att spärra oönskade samtal. Dessutom används högkvalitativa material för att doro-telefoner ska hålla länge.

Hörselförbättringar

Doro har lagt särskild vikt vid hörselproblem. Alla telefoner har hög volym och klar ljudkvalitet med alternativ för hörapparatkompatibilitet. Detta gör att även de med hörselsvårigheter kan använda Doro-telefoner utan problem.

Stora knappar

Doro-telefoner har stora, tydliga knappar som gör det enkelt att ringa och skicka meddelanden. Detta är idealiskt för äldre som kan ha svårt att trycka på små knappar. Doro-telefoner kan även anpassas efter individuella behov.

Nödknapp

Alla Doro-telefoner har en nödknapp som gör det möjligt att ringa nödnummer och skicka meddelanden direkt till anhöriga. Detta är en mycket användbar funktion som ger både användare och deras familjer en känsla av trygghet.

Simplicity

Doro är stolta över att göra mobiltelefoner som är enkla att använda. Deras telefoner är intuitiva och har stöd för olika språk och skrifttyper. Detta gör det möjligt för äldre och personer med funktionsnedsättning att använda mobiltelefoner med självförtroende och självständighet.