Här hittar du vårt sortiment från Draper. Det välkända varumärket ligger bakom många populära produkter, inklusive projektortillbehör till skarpa priser. Därför är vi såklart också glada över att kunna erbjuda ett spännande utbud just här på sajten. På Fcomputer går vi långt för att kunna erbjuda marknadens bästa hårdvara och utrustning och i detta avseende är Draper verkligen inget undantag. Skulle du ha några frågor angående utbudet, eller angående specialprodukter, är du alltid välkommen att kontakta oss. Se hela utbudet nedan och hitta det som passar dina önskemål och behov.

Resultat:
Resultat: 28


Draper - Kvalitativt skärmningssystem för professionell användning

Draper är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på att tillverka skärmningssystem av hög kvalitet och professionell standard. Grundat år 1902, är Draper känt för att leverera högpresterande produkter inom skärmning, projicering och skolmöbler. De tillverkar olika skärmningslösningar för professionella ändamål - inklusive projektorväv, manuella och motoriserade skärmar, portabla skärmstativ och mycket mer.

Fem funktioner som gör Draper-produkterna användbara

Både motoriserade och manuella skärmar

Draper producerar både motoriserade och manuella skärmsystem för att passa olika användningsområden.

Utomhusskärmar

Drapers skärmlösningar fungerar inte bara inomhus utan de har också utomhusskärmar som är speciellt utformade för att tåla väder och vind.

Projektordukar

Dessa dukar är tillverkade för att ge en jämn bild utan distortion, och passar utmärkt till användning i olika typer av miljöer.

Portabla skärmstativ

De portabla skärmstativen gör det möjligt att ha en skärm som är lätt att transportera för att få en bättre presentation på offsite möten eller seminarier.

Skräddarsydda lösningar

Draper erbjuder skräddarsydda lösningar för kunderna, därför kan du designa en unik lösning som passar dina specifika behov.