Som våra kunder vet lägger vi stor vikt vid att erbjuda ett heltäckande och varierat utbud av hårdvara. Här på Fcomputer tror vi att du ska kunna hitta kvalitetsprodukter, nästan oavsett vad du behöver. I detta sammanhang bär vi därför naturligtvis även produkter från det unika och framgångsrika varumärket Ducky. Ducky har varit mycket framgångsrik med sitt spännande sortiment. Om du till exempel behöver ett tangentbord kan du ta en titt på våra tangentbord och möss under kategorin hårdvara. Vi gör vårt bästa för att hålla oss uppdaterade med deras senaste produkter och lägger hela tiden till nya till sortimentet. Om du är osäker på valet av produkt, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig alltid att hitta precis rätt sak. Ta en titt på sidan här och hitta det som passar dig och dina behov.

Resultat:
Resultat: 1


Tangentbord från Ducky

Ducky är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa tangentbord i världen. Deras innovativa design och teknik har gjort dem till favoriter för proffs inom spel och datorentusiaster. Ducky grundades 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en global marknadsledare inom tangentbord. Deras passion för att skapa det bästa tangentbordet möjligt har lett till en lojal kundbas över hela världen.

RGB-belysning

Duckys tangentbord är utrustade med RGB-belysning som kan anpassas efter användarens inställningar. Med de olika färgalternativen kan användarna skapa en unik atmosfär som passar deras stil. RGB-belysningen har en hög precision och jämn fördelning för att skapa en otroligt vacker och effektfull effekt. Tangentbordets RGB-belysning är en av de bästa på marknaden.

RGB-belysning är en integrerad funktion i Duckys tangentbord. Genom att använda olika färger på tangentbordet kan användarna anpassa sinupplevelse efter sitt önskemål. Detaljerna och precisionen i RGB-belysningen gör att tangentbordet sticker ut på marknaden och utgör en utmärkt funktion för de som vill ha en mer anpassad upplevelse med sitt tangentbord.

Cherry MX brytare

Ducky använder de flaggskepps Cherry MX-brytarna som standard. Cherry MX-brytare är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet och ger en utmärkt känsla när de trycks ner. Brytarna har en lång livslängd och påverkar inte användarens prestanda. Ducky tillhandahåller olika alternativ för Cherry MX-brytare i sina tangentbord, vilket gör att användarna kan välja en som bäst passar deras behov.

Cherry MX-brytare är den standard som Duckys tangentbord använder. Cherry MX-brytarna är en av de mest pålitliga och hållbara brytarna på marknaden. Ducky ger användarna möjlighet att välja den typ av Cherry MX-brytare som bäst passar deras behov, vilket ökar den allmänna prestandan hos tangentbordet.

Aluminiumram

Duckys tangentbord har en riktig aluminiumram som är designad för att ge en slitstark och hållbar produkt. Ramen är designad för att se bra ut och vara robust för att hålla länge. Aluminiumramen har minimal flexibilitet och ger en stadig plattform att skriva på. Ducky har kunnat bibehålla kvalitetskontroll under hela produktionscykeln för att garantera kvaliteten på aluminiumramen.

Duckys tangentbord är utrustade med en solid aluminiumram. Ramen är robust och ger tangentbordet en stabil plattform att skriva på. Detta gör det mycket enkelt för användarna att skriva snabbt och korrekt. Aluminiumramar är också mycket hållbara och garanterar en lång livslängd på tangentbordet.

Programvänligt

Duckys tangentbord är programvaruvänliga och är utformade för att vara förenliga med en mängd olika program. De är utformade för att kunna köras med alla typer av programvara utan att tappa funktionalitet eller prestanda. Ducky har också utvecklat en unik programvara som ger användarna fullständig kontroll över alla funktioner, layout och RGB-belysning på tangentbordet.

Duckys tangentbord är utformade för att vara kompatibla med en mängd olika program som kräver tangentbordsanpassningar och annan mjukvara. Detta erbjuder användaren en mer anpassad upplevelse som kan optimeras efter deras behov. Ducky har också utvecklat en programvara som gör att användarna har fullständig kontroll över tangentbordet och dess olika funktioner.

Tillbehör

Ducky tillhandahåller också olika tillbehör för tangentbordet. Tillbehören inkluderar musmattor, switchar, tangentbordspolstrar, kabelhållare, tangentbytarverktyg och mycket mer. Dessa tillbehör är designade för att hjälpa användaren att ta hand om tangentbordet så att det håller länge och ser fräscht ut.

Ducky tillhandahåller en mängd olika tillbehör för sina tangentbord. Dessa tillbehör är utformade för att förbättra och underhålla tangentbordens livslängd. Tillbehören inkluderar allt från musmattor och switchar till tangentbytarverktyg och mycket mer. Detta ger användarna möjlighet att göra sina tangentbord mer anpassade efter sina behov.