Om du behöver kabeltillbehör, servertillbehör eller strömskydd är det här sidan för dig. Med Eaton får du ett brett utbud av spännande produkter inom kategorier som t.ex strömskydd, servertillbehör och kablar. Om du till exempel letar efter en fristående UPS, bullerskydd eller ett speciellt UPS-batteri, då kan du ta en närmare titt på vårt utbud från Eaton. Som alltid är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt sortiment eller specifika produkter. Hitta det du behöver på dessa sidor och gör ett bra köp hos Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 455


Kraftfulla och pålitliga produkter från Eaton

Eaton är en ledande tillverkare inom elektrisk utrustning och deras produkter används över hela världen. Företaget grundades år 1911 och har sedan dess varit en av de mest betrodda och ansedda tillverkarna av elektrisk utrustning. Med huvudkontor i Dublin i Irland, har Eaton etablerat sig som en global ledare inom energihantering, bland annat genom att hjälpa kunder att hantera energiförbrukning och minska driftskostnaderna.

Effektiva kretsbrytare

Eaton erbjuder en mängd olika kretsbrytare för både hög- och lågspänningsapplikationer. Deras kretsbrytare är kända för sin pålitlighet och hållbarhet och är ofta det självklara valet för företag och organisationer som söker högkvalitativ utrustning för att skydda sin el- och energiförsörjning.

Intelligenta lösningar för eldistribution

Med Eatons intelligenta lösningar för eldistribution har företaget gjort det enklare för företag och organisationer att hantera och kontrollera sin el- och energiförsörjning. Deras lösningar kan anpassas efter kundens specifika behov och inkluderar bland annat smarta styrsystem och övervakningssystem.

Högpresterande motorstyrningar

Eatons motorstyrningar har en imponerande prestanda och används av företag och organisationer inom olika branscher. Deras motorstyrningar är kända för att vara tillförlitliga och effektiva och är utformade för att minska energiförbrukningen och öka drifttiden.

Driftsäkra nödljusarmaturer

Med Eatons nödljusarmaturer kan företag och organisationer säkerställa att deras lokaler är säkra och synliga även vid strömavbrott. Deras nödljusarmaturer är robusta och har en hög kvalitet, vilket gör dem till ett populärt val bland kunder som söker en hög nivå av säkerhet och pålitlighet.

Pålitliga UPS-enheter

Eatons UPS-enheter är utformade för att skydda mot spänningsfall och säkerställa att datan inte förloras vid strömavbrott. Deras UPS-enheter har en hög pålitlighet och är kända för sin höga prestanda, vilket gör dem till det självklara valet för företag och organisationer som söker en hög nivå av skydd och tillförlitlighet för sina system.