Med sloganen "A Passion for Sound" har Edifier gång på gång bevisat att de förstår ljud i världsklass. Därför har det varit viktigt för oss på Fcomputer att samla ett brett utbud från det erkända varumärket. Om du till exempel är i behov av högtalare eller ett komplett högtalarset, då har du kommit till rätt sida. Vårt sortiment från Edifier kan delas in i kategorier som t.ex högtalare, hemhögtalare och högtalarset. Se hela vårt utbud från tillverkaren här på dessa sidor och hitta den produkt som passar dig och dina behov.

Resultat:
Resultat: 52


loader

Edifier - Ljudprodukter för alla

Edifier är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa ljudsystem med en bred portfölj av produkter som högtalare, hörlurar och ljudbokhyllor. Med vår passion för ljudupplevelser och avancerad teknik har vi byggt ett rykte som en innovativ och tillförlitlig tillverkare av högtalare och ljudprodukter med en exceptionell prestanda.

Under de senaste åren har Edifier vunnit flera utmärkelser för sin produktkvalitet och kundservice. Vi strävar efter att vara innovativa och vårt mål är att utveckla högkvalitativa ljudprodukter som uppfyller kundernas behov och förväntningar. Vi har ett starkt fokus på design och tillverkning av hållbara produkter med hög prestanda som ger en oslagbar ljudupplevelse.

Trådlösa högtalare - sublim ljudkvalitet utan kablar

Edifiers trådlösa högtalare erbjuder förstklassig ljudkvalitet utan röda och trassliga kablar. Med Bluetooth-teknik kan du enkelt ansluta till dina enheter och streama musik från ditt bibliotek eller använda våra högtalare för att ringa eller ta emot samtal. Vårt breda utbud av trådlösa högtalare inkluderar högtalare i olika storlekar och modeller, möjlighet till multiroom-ljud och inbyggd röstkontroll.

Aktiva högtalare - Enkla att installera och enkla att använda

Edifiers aktiva högtalare är en integrerad lösning för ditt hem eller kontor och är extremt enkla och snabba att installera. Våra högtalare har inbyggda förstärkare så att du inte behöver köpa separat, och med våra användarvänliga kontroller kan du enkelt justera ljudnivåerna och ansluta till din TV, dator eller telefon. Med högpresterande drivrutiner och automatskärning i vila, kan du njuta av exceptionell ljudkvalitet när som helst på dagen.

Bluetooth-hörlurar - för trådlöst musiklyssnande i hög kvalitet

Edifiers Bluetooth-hörlurar är utformade för att ge dig en kristallklar ljudupplevelse och en skönt passform som passar alla öron. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du enkelt ansluta till dina enheter och lyssna på musik trådlöst när du är på språng eller i rörelse. Våra Bluetooth-hörlurar har en smidig design med en batteritid på upp till 20 timmar med en snabb laddningstid.

Gaminghörlurar - för en verklig ljudupplevelse

Edifiers gaminghörlurar är utformade för att ge dig den ultimata ljudupplevelsen när du spelar. Med inbyggda mikrofoner för Dolby-surroundljud kan du höra alla detaljer i spelet med tydlighet. Våra gaminghörlurar är lätta, bekväma och har en hög känslighet för en tydlig och detaljerad ljudkvalitet med livlig bas.

Ljudbokhyllor - för en kraftfull ljudupplevelse i ditt hem

Edifiers ljudbokhyllor är utformade för att ge en oslagbar ljudupplevelse i ditt hem eller kontor. Med en slim design som lätt smälter in i alla miljöer, ger våra ljudbokhyllor en kraftfull och ren ljudkvalitet. Våra ljudbokhyllor kommer med flera anslutningsmöjligheter, inklusive Bluetooth och Wi-Fi, och tillåter multiroom-ljud för att ge en bra ljudupplevelse i hela ditt hem.