Här kan du ta en närmare titt på vårt urval från det taiwanesiska företaget Edimax. Den välrenommerade tillverkaren har länge levererat nätverksutrustning som hubbar och switchar, nätverkskort, routrar och mycket mer! Utöver nätverksutrustning erbjuder Edimax även övervakningsutrustning för hemmet och servrar för nätverk och skrivare. Om du till exempel letar efter en pålitlig och stabil nätverkslösning så är det utan tvekan dit du ska leta, då endast kvalitetsprodukter finns! Hos Fcomputer kan du alltid hitta den senaste nätverksutrustningen från Edimax, då vi kontinuerligt håller oss uppdaterade i förhållande till deras senaste nätverksutrustning! Skulle du ha några frågor angående vårt utbud av nätverkskort, övervakning etc. eller frågor om specialprodukter är du som alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Resultat:
Resultat: 86


loader

Edimax - trådlös nätverksutrustning

Edimax är en ledande tillverkare av trådlös nätverksutrustning för hem och företag sedan 1986. Företaget grundades i Taiwan och har sedan dess utvecklat tekniskt avancerade produkter för att möta kundernas behov av snabb och stabil nätverksanslutning. Edimax är känt för sin innovativa produktutveckling och sitt engagemang för kundtjänst och kvalitetskontroll.

Snabb trådlös anslutning

Edimax erbjuder en rad trådlösa routrar som levererar supersnabb trådlös anslutning. De erbjuder AC-teknologi som kan leverera upp till 450 Mbps hastighet. Dessa routrar är perfekta för användare som vill streama högupplöst video, spela online-spel och surfa på internet med hög hastighet. Edimax trådlösa routrar har också Smart iQ Setup som gör att du kan ställa in en WiFi-nätverksanslutning enklare än någonsin tidigare.

Gäståtkomst

Edimax trådlösa routern inkluderar gäståtkomstfunktioner som gör att du kan skapa en separat trådlös nätverksanslutning för gäster. Detta är en mycket användbar funktion för dem som vill att gäster ska kunna ansluta sig till sitt nätverk utan att ge dem tillgång till privata filer eller andra nätverksresurser. Gästnätverket kan också ställas in för att vara aktiverat för en viss tid eller för att upphöra automatiskt när gästen lämnar.

Fjärråtkomst

Edimax trådlösa routrar har inbyggd fjärråtkomstfunktion för användare som vill ha tillgång till sitt nätverk från en annan plats. Det betyder att du kan få tillgång till dina filer och uppgifter var du än befinner dig i världen, bara du har en internetanslutning. Denna funktion kan vara mycket användbar för företagsanvändare och för de som arbetar på distans.

Säkerhetsfunktioner

Edimax nätverksprodukter inkluderar flera säkerhetsfunktioner för att skydda användarinformation och integritet. Routrarna inkluderar brandvägg, kryptering och skydd mot attacker från internet, vilket garanterar att dina privata uppgifter förblir säkra. De kommer också med en föräldrakontroll som gör att du kan begränsa och kontrollera dina barns internetanvändning.

Kompatibilitet och användarvänlighet

Edimax trådlösa routern är mycket lätt att använda, även för nybörjare. De är också kompatibla med en mängd olika operativsystem, inklusive Windows, Mac och Linux. Edimax erbjuder också ett kraftfullt program för att konfigurera och hantera dina trådlösa routrar och nätverksprodukter på ett enkelt och intuitivt sätt.