Här på denna sida hittar du vårt utbud från EIZO. I decennier har den japanska tillverkaren hjälpt till att sätta agendan på den internationella monitormarknaden. Därför kan du självklart även hitta ett brett urval av deras bästa produkter här på Fcomputer. EIZO står bland annat bakom ett stort utbud av avancerade datorskärmar. Med en EIZO datorskärm får du en anmärkningsvärt hög bildkvalitet och vi har modeller i både den dyra och billiga änden av prisskalan, så alla kan vara med. Vi erbjuder även deras datorskärmar i många olika storlekar. Oavsett om du har begränsat med utrymme på bordet, eller vill gå upp till en väldigt stor storlek, kan du definitivt hitta rätt modell här hos oss. Du kan också välja önskad TFT-teknik, gränssnitt, upplösning, kontrastförhållande, önskade ljudutgångar och om du vill ha inbyggda USB-hubbar eller något annat. EZIOs skärmar finns i flera olika färger och alla har såklart stilren design. EIZO erbjuder även tillbehör till skärmar, samt olika projektortillbehör till skarpa priser. Om du vill ha en datorskärm med hög upplösning, imponerande färgdjup och en fantastisk bildkvalitet, ta då en titt på vårt omfattande utbud nedan.

Resultat:
Resultat: 80


loader

Eizo - Skärmar för professionellt bruk

Eizo är en ledande tillverkare av högkvalitativa bildskärmar för professionellt bruk. Med över 50 års erfarenhet inom branschen är Eizo välrenommerade för sina innovativa skärmlösningar och pålitliga produkter.

Eizo har ett brett utbud av skärmar för olika branscher, inklusive medicin, grafisk design och teknik. Deras medicinska skärmar uppfyller de strikta kraven för medicinsk utrustning och används av hälso- och sjukvårdspersonal över hela världen för att visa diagnostiska bilder. Deras grafiska designskärmar är utformade för att återge färger på ett sätt som är exakt och enhetligt för att uppnå en professionell finish på arbete med höga krav. Deras teknikskärmar är optimerade för att visa teknisk data på ett sätt som möjliggör ingående analys och förståelse.

Exceptionell färgåtergivning

Eizos bildskärmar har en exceptionell färgåtergivning och är särskilt designade för att uppfylla de höga krav som ställs inom branscher som grafisk design och medicin. Med över 99% täckning av AdobeRGB-färgomfånget och IPS-panelteknologi förbättras bilderna för att ge en perfekt visuell upplevelse som möjliggör precis arbete.

Hög upplösning

Eizos bildskärmar är utformade för att hantera höga upplösningar på ett effektivt sätt. Det gör att skärmarna kan visa en stor mängd information med hög detaljrikedom. Därmed kan användare arbeta effektivt och skapa arbetsflöden som är strömlinjeformade och produktiva.

Snabb uppdateringsfrekvens

Eizo bildskärmar har en hög uppdateringsfrekvens som gör det möjligt att arbeta med snabb rörelser och sömlös video. Detta gör deras skärmar särskilt lämpliga för användning inom områden som medicin och arkitektur där snabb prestanda är avgörande.

Ergonomisk design

Eizo har ergonomisk design när det gäller deras bildskärmar. De har justerbara stativ som möjliggör att användare kan anpassa skärmens höjd, lutning och svängning för en mer bekväm och effektiv arbetsställning.

Lång livslängd

Eizos högkvalitativa skärmar har en lång livslängd. De är utformade för att vara pålitliga och ha en konstruktion som håller. Med 5 års garanti och högsta kvalitet kan användare vara säkra på att deras investering är väl skyddad.