Electronic Arts

De flesta spelare är bekanta med spelutvecklaren Electronic Arts, även känd under förkortningen EA. Electronic Arts ligger bakom ett stort antal av spelmarknadens mest kända spelserier, som t.ex den populära Battlefield-serien. Därför får du här på Fcomputer såklart också ett brett utbud av den erkände spelutvecklaren. EA publicerar kontinuerligt nya speltitlar, och vi håller oss därför uppdaterade med deras spelsläpp, så att du kan få de senaste spelen på marknaden. Har du frågor angående vårt utbud eller specifika produkter är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. Se hela utbudet på dessa sidor och hitta ditt nästa spel hos Fcomputer.

Resultat:
Resultat: 2


Electronic Arts - En världsledande spelutvecklare

Electronic Arts är en av de mest kända och respekterade spelutvecklarna i världen. Företaget grundades 1982 och har sedan dess utvecklat en lång lista med spel som blivit klassiker inom branschen. Electronic Arts har sitt huvudkontor i Kalifornien och har en global verksamhet med kontor över hela världen.

Hos Electronic Arts är innovation och kreativitet de drivande krafterna bakom allt arbete. Företaget har en bred portfölj med spel inom olika genrer, från sport till action och äventyr. Electronic Arts har även produktionshus som lägger fokus på VR och mobilspel.

Fantastisk grafik och spelupplevelse

Electronic Arts har alltid strävat efter att erbjuda spelare en fantastisk upplevelse, och detta märks särskilt när det kommer till grafiken. Företaget är känt för att ha skapat otroligt realistiska miljöer och karaktärer som verkligen drar in spelaren i spelet.

Bredden i sortimentet

Electronic Arts har ett brett utbud av spel, från sportspel till action och RPGs. Förutom datorspel erbjuder företaget även mobilspel som är väldigt populära. Detta innebär att de har något för alla typer av spelare.

Fokus på eSports-scenen

Electronic Arts har börjat fokusera allt mer på eSports-scenen genom att ordna turneringar och bilda partnerskap med spelare och lag. Detta är något som blivit allt vanligare inom spelindustrin och Electronic Arts är i framkant när det gäller att stötta eSporten.

Licensierade spel

Electronic Arts har ingått partnerskap med flera av världens största sportliga organisationer, som NFL och FIFA. Detta har gjort att företaget har kunnat skapa licensierade spel som innehåller korrekta spelartrupper och arenor, vilket ger fans av sporten en mer autentisk spelupplevelse.

Engagerande handling och karaktärer

En av de stora styrkorna med Electronic Arts-spel är de engagerande historierna och karaktärerna som byggs upp. Spelaren dras in i handlingen och blir en del av spelet, vilket skapar en oförglömlig upplevelse.