Elite Screens

Om du letar efter den ultimata film-, TV- och spelupplevelsen, då kan du få mycket glädje av Elite Screens och deras många populära projektordukar, såväl som deras tillbehör. Det välkända varumärket har länge levererat den ultimata hemmabioupplevelsen direkt in i vardagsrummen hos otaliga människor runt om i världen. Därför är vi här på Fcomputer glada över att kunna erbjuda dig ett heltäckande och varierat utbud från Elite Screens. Under kategorin hemmabio och surround kan du titta närmare på våra många kvalitetsprodukter och hitta precis det som passar dina behov och önskemål. Om du är tveksam angående val av produkt, eller om du har frågor angående vårt generella utbud, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi står alltid gärna till hands med vägledning. Hitta din nästa produkt på dessa sidor och gör ett bra köp hos oss.

Resultat:
Resultat: 234


Elite Screens är en ledande tillverkare av projiceringsdukar och projiceringsplattformar

Sedan 2004 har de arbetat för att ta fram de mest avancerade och innovativa projiceringslösningarna för att möta de krav och behov som finns på marknaden.

Storlek som passar alla behov

Elite Screens tillverkar högkvalitativa projiceringsdukar i alla tänkbara storlekar som passar för både små och stora event. Vare sig det handlar om konferenser, mässor, utbildningar eller privatfilmvisning, så finns det alltid en projektionslösning som passar det individuella behovet.

Hög kvalitet och lång livslängd

Elite Screens använder sig av högkvalitativa material som gör att projiceringsdukarna har en extra lång livslängd. De är konstruerade för att tåla hög användning Samtidigt som de är hållbara och tål att transporteras till många olika platser.

Mångsidiga displaytyper

Elite Screens utvecklar och producerar möjlighet till en mängd olika display typer, inklusive 4K Ultra-HD, 3D och Blue-Ray. Dessa funktioner gör det lätt för användare att visa innehåll i högsta möjliga kvalitet.

Mångsidiga installationer

Elite Screens dukar och system för projektionsinstallation är inte bara av högsta kvalitet, utan också mycket lättmonterade. Dessa kvaliteter gör det lättare och smidigare för användare att snabbt sätta upp en projiceringslösning och börja använda den omedelbart.

Miljövänliga alternativ

Elite Screens är miljömedvetna tillverkare och strävar alltid efter att hitta mer miljövänliga metoder för produktion och tillverkning. Deras projiceringslösningar är energieffektiva och av högsta kvalitet, vilket gör dem till ett bra val för både miljö och användare.